T-Mobile Olympijský běh - Mariánské Lázně

22.6.2022, 18:00 – 20:00

V tomto závodě nepůjde jen o běh, ale i o správnou orientaci v terénu. Jedná se totiž o orientační běh. Cílem bude zaběhnout svou trať a ve správném pořadí orazit pár kontrol, které bude mít závodník vyznačené na mapě. Pokud je pro vás tento sport novinkou, vyberte si jednoduchou trať pro začátečníky. Dospělí v této kategorii mohou běžet pouze po cestách, děti mohou využít fáborky. Pomocí mapy si ale můžete trasu libovolně zkrátit. Tuto trať si mohou vyzkoušet i malé děti v doprovodu rodičů, ale bez nároku na umístění. Pro orientační běžce profíky bude připravena jedna trať pro dospělé a dvě trasy pro děti podle věku. Pokud máte rádi výzvy, neváhejte, přihlaste se a vyzkoušejte si orientační běh. Každý, kdo se postaví na start, podpoří Českou olympijskou nadaci.

Obecné informace

Registrace probíhají pouze online do 12. června, na místě již nebude možné se registrovat.
Nově můžeš najednou zaregistrovat k závodu nejen sebe, ale i své blízké či kamarády.
Pod přihlašovacím formulářem klikni na tlačítko Přidej dalšího běžce a všechny registrace se vloží do jednoho nákupního košíku.

Místo a čas

Místo startu a prezence: Areál zdraví Kamzík, Mariánské Lázně
Start závodu: 18:00 (závod bude odstartován z éteru Českého rozhlasu)

Trasa pro dospělé je určena pro závodníky starších 15 let. Všichni závodníci na dospělé trase mladší 18 let mohou startovat pouze s písemným souhlasem rodičů. Vzor souhlasu je ke stažení zde. (Souhlas je nutné odevzdat na místě při vyzvednutí startovního balíčku).

https://www.olympijskybeh.cz