Machine Gun Kelly dorazí do Prahy

19.9.2022, 20:00 – 21:00

Machine Gun Kelly dnes oznámil své mezinárodní turné Mainstream Sellout Tour – kolosální koncertní šňůru 52 arén po Severní Americe a Evropě, na které vystoupí neuvěřitelná řada speciálních hostů včetně Avril Lavigne, Travise Barkera, blackbeara, Trippieho Redda, WILLOW, ianna diora, PVRIS a 44phantom ve vybraných termínech.

Součástí vůbec prvního arénového turné multiplatinového umělce bude také speciální vystoupení na domovském stadionu v Clevelandu ve státě Ohio, FirstEnergy Stadium, největším stadionu ve městě. Žánrově vyhraněný interpret nasbíral přes 15,5 miliardy streamů online a prodal přes 10 milionů kusů alb.

Severoamerická část turné, kterou produkuje společnost Live Nation, začíná letos v červnu v Moody Center v Austinu, poté se zastaví v Miami, Bostonu, Phoenixu, Los Angeles a dalších městech a 13. srpna skončí v Clevelandu na FirstEnergy Stadium. Evropská část turné s 15 zastávkami odstartuje 16. září v Lanxess Areně v Kolíně nad Rýnem, dále se zastaví v Praze, Paříži, Londýně a dalších městech a skončí 12. října v Amsterdamu na AFAS Live.

Vstupenky budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 25. 3. 2022 v 10:00