Farmářské trhy na Kulaťáku 2022

5.3.2022, 8:00 – 29.10.2022, 14:00

Trhy zahájíme poctivou zabijačkou. U našich řezníků tak nakoupíte jelítka, jitrnice, tlačenky a další zabijačkové speciality. Restaurace u Veverky pro návštěvníky připraví speciální menu, kde nebude chybět například prejt se zelňáky, prdelačka, halušky s uzeným kolenem a další.

Na každý další měsíc zařadíme specializovanou akci. Některé jsou již tradiční:  Velikonoce, či Festival malých pivovarů, Vinobraní a letos oslavíme i Den matek a vrátí se ke Květinové trhy a Czesnekobraní.

Oblíbený a očekávaný Festival ambasád – Food and Culture, největší přehlídka zahraniční gastronomie a kultury pod záštitou ambasád se letos pro roční odmlce koná v sobotu 4. června 2022 od 8 do 20 hodin.

Chystáme také nový koncept trhů, nové uspořádání stánků, postupně budou přibývat noví prodejci a nové projekty s občerstvením. Prodejní vozy budou umístěny na spodní hraně u parkoviště a budeme více využívat louky pro pohodlí a odpočinek na zákazníků.

Opět se zaměříme na ekologické aktivity – na trzích třídíme a omezujeme produkci zejména plastových odpadů. I vy sami můžete přispět ke zlepšení našeho společného prostředí například tím, že si přinesete vlastní obaly, budete používat látkové tašky či síťovky a na nápoje můžete mít vlastní kelímek.

www.farmarske-trhy.cz každou sobotu od 8 do 14 hodin