Festival Bambule 2022

14.5.2022, 11:00 – 15.5.2022, 21:00

Hračkářství Bambule vás zve na 1. ročník Festivalu Bambule, který se bude konat 14. – 15. května v Praze a 27. srpna v Plzni. Přijďte si užít skvělou zábavu s celou rodinou!

Cena vstupenky: - pro 1 osobu na 1 den: 390 Kč - rodinná vstupenka (2 dospělí + 2 děti) na 1 den: 1 300 Kč - ZTP a děti do 2 let: zdarma  Kč

Těšit se můžete na bohatý hudební i doprovodný program v obou městech. Na hlavní stage každý den vystoupí populární interpreti, jejichž show si užijí nejen děti, ale i rodiče. Představí se Kája dětem, projekt plný písniček a tanečků pro ty nejmenší. Své nejznámější písničky zazpívá Karol a Kvído, hudebně-tanečně-vzdělávací program muzikálové zpěvačky Karoliny Gudasové. Zábavná Pigy&Lily show představí oblíbené prasátko Pigy a jeho kamarádku Lily. Těšit se můžete také na pěveckého duo Ben&Mateo, které v loňském roce ovládlo srdce českých teenagerek. Dvojice se během pár měsíců stala novým fenoménem české hudební scény. A chybět samozřejmě nebude ani nejpopulárnější dívčí kapela současnosti – Lollipopz!

Hlavní program doplní tematické fun zóny. V Nerf zóně najdete šest střelnic, na kterých bude možné vyhrát oblíbené hračky od firmy Hasbro. V zóně Potter Festu si užijete spoustu kouzelné zábavy, ať již na famfrpálu, hodině lektvarů nebo při přesazování mandragor. V zóně Fun Box pak bude probíhat strhující adrenalinová show na mobilním skoku s triky předváděné na BMX/MTB kolech. Exhibice nejlepších českých bikerů bude ukázkou z připravované velkolepé show Michala Nesvadby s názvem Fantazie na kolečkách. Pokud patříte k pohybovým nadšencům jistě vás potěší i parkour zóna připravená ve spolupráci se známým parkouristou a youtuberem Tarym. Čeká na vás jeho exhibiční ukázka, škola parkouru i autogramiáda.

Pro děti bude připravena také speciální Kouzelná cesta, na níž budou plnit rozmanité úkoly a v jejím cíli si pak za odměnu vytočí na kole štěstí zaslouženou výhru.

Mezi známé tváře, které každý den festival navštíví, bude patřit také spisovatel Filip Rožek, autor jedné z nejúspěšnějších knih roku 2020 – Gump: Pes, který naučil lidi žít, podle níž loni vznikl také stejnojmenný film. Filip Rožek na festival nepřijde sám, osobně ho samozřejmě doprovodí slavný psí hrdina Gump. Společně se zúčastní krátké autogramiády a v závěru každého festivalového dne předají cenu výherci festivalové soutěže.

Festivalové soutěže, která bude probíhat každý den, se mohou zúčastnit všichni návštěvníci. Stačí přijít na festival v zábavném kostýmu a vyfotit se u speciální fotostěny. Pak už jen stačí svou fotku sdílet na Instagramu se soutěžním hashtagem. Z instagramových příspěvků bude každý den vylosován jeden výherce, který získá odměnu v podobě dárkové poukázky na nákup v hračkářství Bambule v hodnotě 2 000 Kč, balíček hraček a měšec dukátků od Klubu hraček Bambule.

Samozřejmě nebude chybět ani relaxační a food zóna.

Datum konání:
Praha 14.-15. 5. 2022, Výstaviště Holešovice
Plzeň 27. 8. 2022, Škodaland