Pálavské vinobraní 2022

9.9.2022 – 11.9.2022, 23:59

Pálavské vinobraní se pravidelně koná druhý zářijový víkend. Na milovníky vybraných kulinářských lahůdek, dobrého pití a kultury čekají tři dny bujarého veselí s rozmanitým programem. Kromě tradičního folkloru, který je s vínem na jižní Moravě spjatý, nabízí organizátoři také koncerty populárních kapel různých žánrů, dechových hudeb i cimbálových muzik.

Cena pro nejoblíbenější variantu - třídenní permanentku - pro příští rok činí 800 Kč při nákupu do 30.6.2022. Pokud si tak stále lámete hlavu s vánočním dárkem, už nemusíte! Třídenní program plný vína, hudby a dobré zábavy rozhodně potěší vaše blízké! Brzký nákup se vyplatí, protože od léta permanentka podraží na 1000 Kč. A to hlavní - s nákupem vstupenky přes portál Ticketstream získáte GARANTOVANÝ vstup na tuto oblíbenou událost! S nákupem příliš neváhejte, každoročně se na vinobraní do Mikulova sjíždí desítky tisíc návštěvníků. Prodej vstupného až na místě v době konání akce může být značně omezen, jelikož nelze určit, jak se bude vyvíjet situace s Covid-19. I pro letošní ročník jsme byli nuceni omezit kapacitu, pevně však věříme, že v roce 2022 již žádná omezení nebudou! I v roce 2022 tedy GARANTUJEME VSTUP všem osobám, které budou mít vstupenku zakoupenou z ON-LINE PŘEDPRODEJE nebo prodejního místa Ticketstream. Důrazně upozorňujeme, že Ticketstream je jediný oficiální prodejce vstupenek, nenakupujte prosím vstupenky z druhé ruky. 

V on-line předprodeji jsou také limitované vstupenky s degustací za cenu 1500 Kč, které určitě poslouží jako ideální dárek na Vánoce. Nově prodáváme od letošního roku také vstupné na jednotlivé dny!