MASOPUSTNÍ POHÁDKA ANEB JAK SKŘIVÁNEK VÁNEK MUSEL VRZNOUT - Divadlo Dobeška

27.2.2022, 15:00 – 16:00

Masopustní pohádka aneb jak skřivánek Vánek musel vrznout a průvod Dobeškou v maskách, který zakončíme na vyhlídce na branické skále. 

MASOPUSTNÍ POHÁDKA ANEB JAK SKŘIVÁNEK VÁNEK MUSEL VRZNOUT - Divadlo Dobeška
  • Adresa:
    Jasná I 1181/6
    Praha 4 147 00

Po mrazivém lednu je tu nejveselejší, ale také nejkrásnější měsíc v roce – Únor. To znamená, že sněhu ubývá a sněženky nedočkavě vystrkují hlavičky. Dokonce nedočkavý skřivánek Vánek musí vrznout, i kdyby měl zmrznout . . .ale co to? Místo své jarní písničky, co budí jaro, skřivánek vrčí. No ano, už je to tak! Skřivánek Vánek se nastydl a teď má rýmu. Ještě není to pravé jaro a Zima nechce ze zahrádky odejít. Zatím se doma u Zahrádků malý Péťa chystá na masopustní průvod a babička smaží koblížky pro maškary, které jistě přijdou na koledu. Na zahrádce zatím strašák Pašák pátrá, kde se ve sněhu vzalo tolik divných stop.A proč jich je tolik ? Co má tohle všechno znamenat ? A proč je tu takový rámus. A vzbudí skřivánek skutečně jaro? A co je to vlastně Masopust? Na to se musíte přijít podívat sami.
Divadlo Kapsa Andělská hora.

Následuje tradiční masopustní program - průvod Dobeškou v maskách, který zakončíme na vyhlídce na branické skále. Také vás čeká tradiční malé občerstvení. Těšíme se na vás!