Tančit charleston vás naučí v Křížově vile

13.3.2022

V rytmu charlestonu se ponesou taneční lekce, na které můžete zavítat o druhém březnovém víkendu 12. - 13. 3. 2022 do Křížovy vily v Žatci. Kurz, který začíná v oba dva dny od 15 hodin, pořádá Regionální muzeum ve spolupráci se Základní uměleckou školou Žatec.  

Taneční kurz povede Lenka Turková a je určen pro děti i dospělé, začátečníky i mírně pokročilé. "Aktivita je fyzicky náročná, proto délka jedné lekce nepřesáhne 45 minut. Doporučujeme tanečníkům vzít si pohodlné oblečení a potěší nás, když se při výběru outfitu inspirují stylem první republiky. Prosíme, aby všichni přišli v obuvi, která neudělá skvrny na parketové podlaze," apeluje za pořadatele muzejnice Monika Merdová.

Vstupné na akci je pro účastníky v dobovém oblečení 100 Kč,  v běžném oblečení 150 Kč za lekci. Prosíme o nahlášení účasti na tel. 608 832 299 nebo na e-mail [email protected] nejpozději do pátku 11. března. Kapacita lekce je omezena na 10 lidí v každém dni. Dodržena musí být všechna platná epidemiologická nařízení (prokázat se certifikátem o ukončeném očkování nebo prodělání nemoci v posledních 180 dnech). Kurz charlestonu se uskuteční jako doprovodný program k výstavě prvorepublikové módy, kterou můžete v Křížově vile zhlédnout do 24. dubna.