Angličtina pro děti v Centru Černý Most

27.1.2022 – 30.6.2022, 23:59

Vybrat dětem vhodné kroužky z dnešní nepřeberné nabídky se může zdát jako složitý úkol. Centrum Černý Most proto každý týden nabízí hned několik aktivit, které dětem nejen zaplní volné odpoledne, ale zároveň je budou bavit a něco se při nich naučí. Jednou z nich je i angličtina pro děti s rodilým mluvčím.

Lekce angličtiny s rodilým mluvčím probíhají každý čtvrtek v Maxíkově ve třech blocích od 14.00, 15.00 nebo 16.00 podle věku a jazykových schopností dítěte. Vhodné jsou pro děti od 4 do 10 let.

A rozhodně se není čeho bát! I čtyřleté dítě totiž zvládne lekci vedenou od začátku až dokonce pouze v angličtině. Děti se při ní s lektorem dorozumívají zpočátku všemi možnými způsoby včetně gest nebo obrázků. Postupem času si tak nový jazyk osvojují stejným způsobem jako ten mateřský.

Kroužek je zdarma pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most a stačí si pouze rezervovat místo předem na [email protected]. Registraci do programu lze pak jednoduše provést na webu www.centrumcernymost.cz, kde je k dispozici i kompletní nabídka kroužků pro děti.