Ólafur Arnalds ve Forum Karlín

29.6.2022, 19:00 – 21:00

Oceňovaný umělec, skladatel a producent Ólafur Arnalds se po vydání svého monumentálního alba some kind of peace vrací na pódia. Ólafur svými vystoupeními uchvacuje publikum po celém světě, které zve na cestu, na níž představuje svou dosud nejosobnější a nejsyrovější hudbu, vůbec poprvé hranou živě na pódiu.

Jeho strhující a často silně emotivní vystoupení jsou cvičením v intimitě, prostorem pro umělce a publikum, kde mohou prostřednictvím hudby sdílet svou zranitelnost.

Jeho turné na podporu alba re:member z roku 2018 se setkalo s vysokým ohlasem kritiky. Na více než 150koncertech Ólafur zahrál statisícům fanoušků a vyprodal některé z nejznámějších koncertních sálů světa, jako jsou Royal Albert Hall, Elbphilharmonie nebo Opera v Sydney.

Ólafur a jeho tým kolegů umělců a hudebníků hrají strhující představení, které spojuje jeho starší, současnou i novou práci. Jeho průkopnické samohrající klavíry Stratus budou na vystoupeních vytvářet nečekané harmonie a překvapivé melodické sekvence, díky nimž bude každé vystoupení jedinečné.

Some kind of peace je album o tom, jak se uvolnit, pozoruhodné svou otevřeností a upřímností. Ve světle všeho, co se stalo, budou tyto koncerty nepochybně působit obzvláště smysluplně.