Týden sportu zdarma 2021

25.12.2021 – 31.12.2021, 23:59

Jít si zacvičit, zaplavat si, zahrát si squash, nebo vylézt na horolezeckou stěnu a ještě k tomu zcela zdarma! Hlavní město Praha si pro vás jako každou zimu připravilo vánoční dárek v podobě projektu Týden sportu zdarma! Akce se pořádá především díky provozovatelům pražských sportovišť, kteří se do projektu aktivně zapojují.

Vybrat si budete moci z nabídky jak tradičních sportů, tak i z těch méně obvyklých. Veliký zájem často bývá o návštěvy plaveckých bazénů nebo zimních stadiónů. Z dalších sportů bylo v minulých letech možné vyzkoušet si například lezení, bowling, či si zahrát beach volejbal.

Na jednotlivá sportoviště můžete vyrazit od soboty 25. do pátku 31. prosince. V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická, e-mailová či online rezervace. Přístup zdarma rovněž není vždy po celou jejich vánoční otevírací dobu, ale jen ve vybraných dnech a hodinách, které v rámci projektu provozovatel sportovního zařízení nabízí. Kompletní přehled zapojených sportovních zařízení naleznete níže.

Všem partnerům, kteří se do Týdne sportu zdarma pravidelně zapojují, jménem Pražanů děkujeme!

Pokud jste provozovatelem sportovního zařízení a rádi byste se do projektu zapojili, použjte prosím registrační formulář.