Miniatury 1.0 Losers Cirque Company a hosté

Performeři z Losers Cirque Company spojili síly s hosty a vytvořili pásmo krátkých vystoupení, kteréodpremiérují pod názvem “Miniatury.” Večer se v této podobě a v tomto složení hostů již nebude opakovat!

Cena vstupenky: ZTP/P 250 Kč, VIP 790 Kč, ostatní 590 Kč
Miniatury 1.0 Losers Cirque Company a hosté
  • Adresa:
    Branická 411/63,
    Praha-Braník, 147 00

ŽeRuPiKo – Žena, růže, píseň, kost.
Čtyři tanečnice - akrobatky Martina IllichováKristýna Stránská, Ivona Szantová a Šárka Tětěruková  - báječné umělkyně vás provedou světem silných ženských osobností jako jsou Frida Kahlo a Madonna – ale i trenérka gymnastiky nebo babička. Choreografie: Jindřich Panský

Alžbeta Tichá – Stav
 Do Miniatur přispěla tanečnice, akrobatka a žonglérka vystoupením, pro které je ústřední myšlenka konstantní proměna fyzické a psychické stránky člověka. Umělkyně vás uhrane svou náročnou závěsnou akrobacii na laně.

Martina Illichová a Lukáš Macháček - Aerial Cyr
V současné době jsou jediní v Česku a jedni z mála na světě, kteří společně trénují velmi náročné a efektní triky vysoko nad zemí. Nenechte si tuto novocirkusovou lahůdku ujít!

Aleš Hrdlička  - Omen
Na počátku bylo slovo – a v závěru večera přichází na řadu excentrický performer, žonglér, kouzelník a umělec z novocirkusové branže předvede svou show na motivy stvoření světa.

Lukáš Macháček a Jindřich Panský završí Miniatury vystoupením nazvaným 2PíEr. Inspirovali se legendou Fausta. V cyklické repetici se potkávají dvě artistické disciplíny Cyr Wheel a Strapsy a vytváří originální a uhrančivou fúzi dvou rotací – pozemní a vzdušné.