Darujte zážitek

1.11.2021 – 31.12.2021, 23:59

Už se zase blíží Vánoční svátky a vy byste chtěli své blízké obdarovat něčím zajímavým? Dejte jim po stromeček jeden z našich dárkových voucherů. Na naší výstavě můžou zažít netradiční hodinovou prohlídku v naprosté tmě a společně si s našimi průvodci objevit a vyzkoušet, že i svět nevidomých je nekonečně podnětný.

Na ochutnávce ve tmě, si můžou otestovat své smysly na naší řadě maďarských vín, zatímco jim průvodce bude poutavě vyprávět nejen o specifikách  jednotlivých odrůd, ale také jak si víno ve tmě co nejlépe a nejbezpečněji užít. Naše ochutnávky jsou stejně dobře určeny pro přátelskou sešlost jako pro originální místo na romantickou schůzku.

A nikdo obdarovaný určitě nezapomene na naši Neviditelnou večeři. V nabídce je několik hlavních chodů a při večeři pomáhají celou dobu naši asistenti. Od nich se dozvíte nejen jak se správně potmě najíst a jaké úskalí to s sebou přináší, ale také poutavé a poučné příběhy ze života nevidomých.

S Neviditelnou výstavou darujete víc než jen další věc. Darujete zajímavý zážitek, který může, přestože je v naprosté tmě, otevřít oči.

neviditelna.cz/darkove-poukazy