Iluzionista Michal Nesveda se vrací na jeviště se svou kouzelnickou show Továrna na zázrak

7.11.2021, 19:00 – 10.12.2021, 20:30

„Kdo se bojí smrti, o život už přišel,“ říká mladý český iluzionista Michal Nesveda, který se vrací na jeviště Divadla pod Palmovkou se svým dechberoucím představením Továrna na zázraky. V něm dokonale ošálí váš mozek a předvede triky, nad kterými vám zůstane rozum stát. Jedním z nich je i únik z tisícilitrové nádrže, na který si v Čechách zatím nikdo jiný netroufl. První diváky přivítá 7. listopadu

Kouzelník a mentalista Michal Nesveda je zpět se svou nejnovější show Továrna na zázraky. Divadlo pod Palmovkou, které je jeho domovskou scénou, se na chvíli promění v kouzelnické šapitó, kde se dějí „zázraky“. V představení, které si skvěle užijí děti i dospělí, představí triky světového formátu, jež vám zamotají hlavu. Jedním z nich je i slavné kouzelnické číslo proslulého mága Harryho Houdiniho – únik z tisícilitrové nádrže. „Strach nás provázel poslední rok a půl. Tímto trikem se snažím dokázat i to, že svůj strach můžeme nebo možná musíme překonat,“ vyzývá Michal Nesveda. Obtížnost triku svědčí i o tom, že si na jeho provedení v Čechách nikdo jiný netroufl. Kromě tohoto nebezpečného čísla vás Michal naučí, jak vybrat výherní čísla do Sportky, a na jevišti se objeví i stroj, který vás na okamžik vrátí do dětství.

Po delší odmlce se Michal Nesveda na jevišti objeví ve večerním představení 7. listopadu. Následovat bude odpolední a večerní představení 10. prosince. Další termíny a podrobnější informace k představení najdete na www.tovarnanazazraky.cz.