NOC DIVADEL 2021 - Městské divadlo v Mostě

Devátý ročník mezinárodní akce Noc divadel proběhne i letos v Městském divadle v Mostě. Naše scéna se tak připojí k více jak stovce divadel z celé ČR.

NOC DIVADEL 2021 - Městské divadlo v Mostě
  • Adresa:
    Topolová 1278
    Most 434 01

Letos s podtitulem FRESH AIR.

VÝZVA
Noc divadel 20. listopadu 2021 v činohře mosteckého divadla aneb Z hlediště na jeviště!

Máte talent? Umíte tančit, zpívat, stepovat, chodit po rukou, kouzlit? Dokážete drezírovat divou zvěř, strčíte si nohu za krk, utáhnete v zubech vagon plný uhlí? Umíte zpívat operní árii a přitom krájet cibuli? Vysvobodíte ježka z klece, složíte poslepu Rubikovu kostku, sníte za minutu padesát párků? Zkrátka - máte talent a nebojíte se ho ukázat?
Přijďte váš jedinečný talent ukázat v Noci divadel. Spolu s členy činohry si pak všichni užijeme zábavný večer, během něhož se hlediště na chvíli přestěhuje na jeviště.
Mezinárodní projekt Noc divadel u nás organizuje Institut umění - Divadelní ústav a každoročně se Noc divadel snaží zviditelnit nejen jednotlivé divadelní scény, ale rovněž české divadlo jako takové. Podtitulem letošního devátého ročníku je Fresh Air. I my vám pomocí "čerstvého vzduchu" chceme představit cosi nového a neokoukaného; inspirativního pro nás i pro vás.

Máte-li zájem zúčastnit se naší - vaší Noci divadel na Malé scéně městského divadla, pošlete nám prosím na adresu [email protected] krátké video (stačí z mobilního telefonu) s vaším talentem.
Čas máte do 22. října 2021.
Předem děkujeme a těšíme se na vás!

Vstupné 150 Kč.