JC Stewart v Lucerna Music Baru

27.5.2022, 18:00 – 19:00

Poté, co JC Stewart ve své dosavadní kariéře dosáhl více než 200 milionů přehrání na streamovacích platformách, se letos v létě dle velkého očekávání vrátil k živému hraní jako speciální host turné s The Vamps.

Nyní může JC odhalit podrobnosti o svém prvním headline turné po Velké Británii a Evropě, které zahrnuje devět zemí a současně i jeho dosud největší koncerty v Londýně i Belfastu.

JC říká: „Uskutečnit své debutové headline turné byl můj sen už od dětství. Nemyslel jsem si, že to bude trvat tak dlouho, ale konečně je načase dorazit do vašeho města a udělat pořádnou párty. Jsem tak neuvěřitelně nadšený a slibuji, že vám každou noc dám všechno, co mám. The tour after the tour that didn’t tour tour. HEWIGO.“

Novinky ohledně turné navazují na vydání aktuálního singlu „Don’t Say You Love Me“, který potvrzuje jeho status vycházející hvězdy. Skladba byla zařazena do playlistu Radio 1 s uvedením od Deana McCullougha a playlistu Best New Pop od Mollie King. Na streamovacích sítích byla skladba zařazena na titulní stránky Spotify’s Best Pop UK, Spotify US’s Singled Out a Apple Music’s A-List: Pop. „Don’t Say You Love Me“ je první písní z nadcházejícího druhého EP JC Stewarta.