Palaye Royale v Lucerna Music Baru

18.3.2022, 18:00 – 19:00

Minule nám chlapci ukázali přesně to, za co je všichni tolik milujeme – šťavnaté tempo špinavého rock’n’rollu a k tomu jedinečný a dokonalý vzhled a tentokrát tomu nebude jinak. Jako host vystoupí kapela Badflower.

Představte si kombinaci umělců jako Remington Leith, Sebastian Danzig a Emerson Barrett, kteří si zrovna odskočili z mola mírně trhlé avšak vysoce elegantní módní přehlídky. Jejich rozmanitý šatník by jim mohla závidět kdejaká fanynka. Téměř každá jejich písnička v sobě skrývá hitový potenciál a to se samozřejmě odráží v davu fanoušků, kteří jsou při každém jejich vystoupení nepřetržitě ve varu.

Dravý, upřímný rock, kytarovka, moderní zvuk, je cítit, že kapela ví po čem jde. Drzý punkový vokál Remingtona Leitha, a zpěvné refrény, opírající se o plně vytíženou kytaru a bicí, při podpoře většinou osminové basy zaručují, že budete elegantně smeteni rockovou smrští.

Payale Royale jsou na scéně přes deset let – jsou sehraní, cílevědomí a útočí v plné síle. Jejich popularita raketově roste. Jejich fanoušci se nechali slyšet: „hudba Palaye Royale je lék na zlomená srdce všech fanoušků My Chemical Romance“. Tihle hoši z Toronta ví přesně co dělají – zvou své fanoušky nejen aby poslouchali jejich muziku, ale aby pronikli do jejich světa, který se vymyká tomu všednímu.