Meky Žbirka v Lucerna Music Baru

21.10.2021, 19:00 – 20:00

Meky Žbirka velkolepě oslaví 20. narozeniny Modrého alba. Žbirka chystá pro své příznivce událostmi nabitý večer ve znamení 20. výročí vzniku legendárního Modrého alba.

Součástí live koncertu 21. října v Lucerna Music Baru bude křest nového vinylu i CD verze s bonusy a remasterovaným zvukem z londýnského studia Abbey Road a také premiéra dokumentu Co bolí, to přebolí – 20 let Modrého alba. Na pódiu Meky přivítá zpěvačku Marthu a další vzácné hosty.

Vstupenky na říjnový koncert 20 let Modrý album je možné získat i v rámci crowdfundingové kampaně na platformě Donio.cz, ta je pro velký zájem prodloužena. Jsou mezi odměnami pro donátory, kteří se rozhodnou podpořit realizaci filmového dokumentu Co bolí, to přebolí o vzniku multiplatinové desky Modrý album Mira Žbirky. Deska vyšla před dvaceti lety a restartovala jeho tvorbu do nového tisíciletí. Natáčení začalo 11. května ve studiu SONO v Nouzově, kde album vzniklo, pod taktovkou režiséra Šimona Šafránka podle scénáře Honzy Vedrala, za kamerou stál Martin Žiaran.

Vstupenky:
Sezení přízemí Platinum: 990 Kč + poplatky
Sezení přízemí Gold: 890 Kč + poplatky
Stání přízemí: 590 Kč + poplatky

Kapacita klubu a bezpečnostní a hygienická pravidla se řídí aktuálně platnými pravidly stanovenými Ministerstvem zdravotnictví ČR. Aktuální hygienická a bezpečnostní pravidla najdete ZDE.