Festival otevřených sklepů - Sv. Martin na Hustopečsku

6.11.2021 – 7.11.2021, 23:59

Třicítka vinařů vás na dva dny přivítá ve svých sklepích na Hustopečsku.

Poslední podzim nám nevyšel, o to víc se těšíme na podzim 2021. 28. Festival otevřených sklepů zavítá s ročním zpožděním na Hustopečsko, jehož úrodné roviny patří k nejslunnějším a nejteplejším místům na Moravě. Na návštěvníky bude o víkendu 6. a 7. listopadu čekat třicítka otevřených sklepů, degustace vín z rukou vinařů, doprovodný kulturní program a krajové speciality.

V ceně dvoudenní vstupenky získáte degustaci všech festivalových vzorků, vstup do všech sklepů, tištěného průvodce, degustační skleničku, stylovou látkovou tašku, možnost využití festivalové autobusové dopravy a vstup na vybrané akce doprovodného programu zdarma. Začátek je v sobotu 6. listopadu, sklepy se otevřou od 10 do 21 hodin, v neděli pak od 10 do 15 hodin, po oba dva dny s možností nákupu vín jak u vinařů, tak i ve festivalovém e-shopu.

Registrační místo v Hustopečích bude otevřeno v pátek 5. listopadu od 17 do 20 hodin, v sobotu od 8 do 15 hodin a v neděli od 10 do 12 hodin. Kyvadlová doprava mezi obcemi po celou dobu festivalu. Informace o vinařích, programu a ubytování najdete na webu. Vstupenky koupíte v e-shopu.