FOR BEAUTY 2021 - podzim - PVA EXPO PRAHA

8.10.2021 – 9.10.2021, 23:59

Veletrh kosmetiky, kadeřnictví a nehtového designu.

Oblíbené tradiční veletrhy INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA, které byly mnoho let konkurenčními veletrhy, se v roce 2019 konečně spojily. A pro Vás, návštěvníky i vystavovatele, to přineslo mnoho pozitiv. Veletrhy se konečně konají na jednom místě a za jedno vstupné.

V roce 2020 poté veletrhy Interbeauty Prague a World of Beauty & Spa změnily název. Nyní je můžete navštěvovat už výhradně pod jednotným názvem FOR BEAUTY. Důvodem je fakt, že se oba tyto veletrhy staly součástí velké rodiny veletrhů pořádaných společností ABF v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Veletrh FOR BEAUTY se koná obvykle dvakrát ročně. Vzhledem ke koronavirové situaci v České republice jsme ale byli nuceni tradiční jarní termín přesunout, a podpořit tak větší bezpečnost vystavovatelů i návštěvníků. Podzimní veletrh se bude konat v termínu 8. – 9. 10. 2021 na výstavišti v Letňanech.

Zakoupené i čestné vstupenky na jarní nebo podzimní veletrh FOR BEAUTY 2020, který se kvůli epidemiologické situaci nemohl konat, budou platné v termínu podzimního veletrhu FOR BEAUTY a to 8. – 9. 10. 2021.

Veletrh kosmetiky, kadeřnictví a nehtového designu FOR BEAUTY je zaměřen na nehtovou modeláž, manikúru a pedikúru, kosmetiku, péči o vlasy, vybavení salonů, SPA centra a přístroje pro pleť a tělo, dále na současné trendy v kosmetických oborech, zejména na anti-aging, dermatokosmetiku, modelaci postavy, wellness, relaxaci, ale také na zdravý životní styl. 

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. 

Na podzimním veletrhu se můžete těšit na finále mistrovství ČR v líčení MAKE-UP Mistrovství ČR, mezinárodní soutěž mezi holiči Barber Battle, Mistrovství ČR profesionálních pedikérů Beauty Foot Cup Czech a celosvětové mistrovství v nail designu NailPro Czechia.

FOR BEAUTY je dlouholetý profesionální veletrh s vysoce kvalitní reklamní kampaní a velmi vysokou návštěvností. Být u nás a s námi se Vám všem prostě vyplatí.