PRAGUE QUEEN - Vagon Club

16.9.2021, 21:00 – 23:00

Prague Queen je skupina interpretující nejslavnější hity skupiny Queen. Skládá se z profesionálních muzikantů a hudebníků, kteří pravidelně doprovázejí ikony české i zahraniční scény.

Frontmanem skupiny je Jaroslav Břeský, jenž se svým i imagí stylizuje do Freddieho Mercuryho. Koncert s autentickou produkcí a hudební performancí tak posluchače tak vtáhne do doby, v níž skupina Queen ovládala stadiony po celém světě.V letech 2016 a 2017 se skupina představila divákům na halovém turné České hvězdy zpívají Queen, na němž kromě Jaroslava Břeského vystoupili i Kamil Střihavka, David Kraus, David Uličník nebo Vladimír Hron.Vedle České republiky se Prague Queen představila i v dalších zemích. Například v roce 2018 odehrála dva koncerty v indickém Bombaji, přičemž první z koncertů uvedl bratranec Freddieho Mercuryho Jehangir Bulsara.Prague Queen úzce spolupracuje i s bývalým asistentem Freddieho Mercuryho, kterým je pan Peter Freestone.

 

Členové skupiny Prague Queen 

Jaroslav Břeský – zpěv

Stanislav Jelínek – kytary, zpěv

Jiří Jirsa – bicí, zpěv

František Raba – basová kytara

Petr Freund – klávesy, zpěv

Profesionální hudební ztvárnění a podobná barva hlasu Vás přesune do doby, kdy skupina Queen ovládala velké davy na vyprodaných stadionech po celém světě. Ať už ve Wembley nebo na nezapomenutelném Nepstadionu v Budapešti.