Kulturní léto v Milevsku

1.7.2021 – 31.8.2021, 23:59

Dům kultury Milevsko připravil na letošní letní prázdniny bohatý kulturní program. A na co všechno se můžete těšit? Z pestré nabídky si určitě každý vybere.

Ve čtvrtek 1. července prázdniny v amfiteátru zahájí oblíbený zpěvák Pekař, jehož hity Tančím nebo Bůh se staly oblíbenými songy všech generací. Předkapelou bude milevská kapela Fusky Dus. V pátek 9. července vystoupí dynamická skupina Sto zvířat, která hraje převážně v rytmu ska. Jejich píseň Nikdy nic nebylo se stala hitem. Neděle 11. července bude patřit milovníkům divadla. Herečky Vanda Hybnerová, Kateřina Kaira Hrachovcová, Jitka Sedláčková a Dáša Zázvůrková zahrají divadelní komedii pod širým nebem s názvem Můžem i s mužem. V sobotu 17. července přivítáme partnerské město Hustopeče na oblíbené akci Den vína a mandlí z Hustopečí. Letošní ročník bude propojen s charitativním setkáním motorkářů, jehož cílem je vybrat finanční prostředky pro Moniku Bartoňovou z Petrovic, která trpí roztroušenou sklerózou. V pátek 23. července zahraje populární kapela UDG, o týden později se představí dětská taneční a pěvecká skupina Lollipopz. Třetí srpnová neděle bude v Milevském klášteře patřit vokálnímu seskupení 4TET v čele s Jiřím Kornem. Poslední prázdninový víkend proběhne Bartolomějské posvícení, které se uskuteční v parku Bažantice a v areálu Milevského kláštera.

Navíc od 6. července se každé úterý v amfiteátru koná letní kino, které je zdarma. Připravili jsme pro vás tyto filmy: Hurá do džungle, 3Bobule, Addamsova rodina, Bourák, Lichožrouti, Případ mrtvého nebožtíka, Bajkeři, Štěstí je krásná věc a Velké dobrodružství čtyřlístku.

Od čtvrtka 29. července se taktéž můžete těšit na oblíbené koncerty Milevské léto, které se konají zdarma v amfiteátru. Představí se kapely Fantom, Náhodný výběr, Láska, Fusky Dus, Utíkej, Monna, Rightnow, Qýchodu a J. Z. F. L.

Na kulturní akce je možné si již nyní zakoupit vstupenku v Turistickém informačním centru či v kanceláři DK Milevsko. Více informací, rezervace nebo online nákup vstupenek na www.milevskem.cz.