9. český ukulele festival

24.7.2021 – 25.7.2021, 23:59

9. ČESKÝ UKULELE FESTIVAL ŽIJE

Cena vstupenky: 400,-/300,-; 700,-/600,- Kč

Letošní festival bude pestrobarevnou, veselou a dostupnou událostí pro všechny, kteří mají rádi skvělou hudbu a uvolněnou atmosféru Únětického pivovaru.
V sobotu a neděli 24. a 25. července pro vás připravujeme workshopy, koncerty a možnost prezentace vlastní tvorby při open-micu. Opět se budou na místě stánky s hudebninami a ukuleli a v neděli odpoledne proběhne tombola, ve které se i letos sešlo plno hodnotných cen. V průběhu celého odpoledne a hlavně po skončení programu, si můžete užít jam session s ostatními návštěvníky i světovými interprety a skvělá nálada v Únětickém pivovaru vás zaručeně nadchne.
Různě zaměřené workshopy se konají v dopoledních hodinách a jsou přístupné pro rozdílné úrovně hry na ukulele. Na workshop pro začátečníky je možné si zapůjčit nástroj.
Odpolední program je nabitý českými a zahraničními hvězdami.
Na programu: Xindl X (CZ), Ukulollo (IT), The Lava Birds (ES+UK), Dani Usero (IT), Barada Street (EU), Dead Mans Uke (UK), Raiz Lusa (PT), Ukulele Troublemakers (CZ) a mnoho dalších.
Přijďtě si užít skvělou show!
Vzhledem k současné situaci – prosím sledujte naše webové a FB stránky. Může se změnit jak program, tak i nezbytnosti nutné k návštěvě festivalu.
Více info na www.ukulelefestival.cz