Atrium Flora opět naplno i s kinem

10.6.2021 – 31.12.2021, 23:59

Atrium Flora opět naplno i s kinem.

Obchodní centrum Atrium Flora je již kompletně otevřené pro zákazníky. Nyní tak můžete využít veškerých služeb, které Flora nabízí, a zhlédnout i nejnovější filmové novinky v kině.

Od 10. června můžete do Atria Flora zavítat nejen za nákupy, ale také za kulturou. Multikino Cinema City je opět v provozu a nic nebrání, abyste se vydali za zábavou do jednoho z několika sálů, kterými kino disponuje. Pro opravdové fajnšmekry je k dispozici jedinečný IMAX, ve kterém si můžete vychutnat živý 3D filmový zážitek.
Kapacita kinosálů je omezena na 50 %, a tak se nemusíte bát velké koncentrace lidí. Zároveň se všichni diváci musí prokázat negativním testem na COVID-19 (nově již není nutné potvrzení z laboratoře, ale postačí také potvrzení ze zaměstnání nebo čestné prohlášení), potvrzením o prodělané nemoci nebo o očkování. Po celou dobu je také nutné mít nos a ústa zakryté respirátorem a jsou dodržována veškerá platná hygienická opatření. V klidu se tak můžete oddat své vášni pro filmy.
A pokud se vydáte do kina, můžete návštěvu rovnou spojit s jídlem v opět plně funkčním food courtu. Můžete si tedy dát svoji oblíbenou dobrotu a v klidu si ji sníst přímo na místě u stolu, jak jste byli zvyklí. V restauracích v obchodním centru platí stejné podmínky pro dodržování hygienických standardů jako v restauracích kdekoli jinde. Bezpečnost je stále nadmíru důležitá.
Všechny aktuální informace o provozní době obchodního centra stejně jako odkaz na program multikina naleznete na webu www.atrium-flora.cz.

Pro další informace prosím kontaktujte:
Double-U PR, s. r. o.
www.double-u.cz

Adéla Kubaštová
PR Consultant
Tel.: +420 739 496 293
E-mail: [email protected]