Prohlídky s kvízem po Praze spojuje aplikace Quest In Tour

1.6.2021 – 31.12.2021, 23:59

Pokud plánujete výlet na nejatraktivnější místa v Praze a nechcete si s sebou brát knižního průvodce, nebo se účastnit skupinové vycházky, můžete využít službu Quest in Tour, která je pro tuzemské cestovatele dostupná v textové verzi. Stačí zakoupit prohlídku na stránkách Quest in Tour, vybrat místo, které chcete podrobněji prozkoumat, pak stáhnout mobilní aplikaci, aktivovat prohlídku i vyrazit na prohlídku.

Ke každému stanovišti na trase autoři napsali zajímavý text, který není pouhým, často nezáživným výčtem historických událostí a suchým popisem dané lokace. Od jedné pamětihodnosti ke druhé navíc navádí intuitivně, jako když se zeptáte kolemjdoucího na cestu.

Co to je prohlídka s kvizem?

  • Jedná se o jedinečný formát, který kombinuje prohlídku a hru s kvízem -  Informace jsou získávány prostřednictvím hry: nejen posloucháte/čtete, ale také řešíte hádanky a různé rébusy, za které získáváte body.
  • Komfortní tempo - Procházíte se sami, bez cizích lidi, v pohodlném tempu a nejste na nikom závislí. Během prohlídky můžete dat pauzu a pak pokračovat dal.
  • Flexibilní k Vašim časovým možnostem - Začít můžete kdykoliv během 24 hodin denně. Zakoupenou prohlídku můžete absolvovat po dobu 1 roku. Po zahájení prohlídky budete mít 5 dní na její dokončení.
  • Možnost soutěžení s ostatními týmy - Na konci prohlídky zjistíte počet získaných bodů.
  • Ani v době covidové pandemie nemusíte sedět doma. S našimi prohlídkami chráníte nejen sami sebe, ale také například průvodce.