Piknik - berounský openair

17.7.2021, 15:00 – 22:00

V sobotu 17. července proběhne v berounském Autocampu Na Hrázi hudební open air Piknik. V příjemném prostředí na břehu řeky Berounky na letním parketu vzniknou dvě podia pro živá vystoupení kapel a djs. Program je určen pro širší aktivní publikum s cílem pobavit a inspirovat.

Cena vstupenky: 250 Kč

Open Air Piknik volnou formou navazuje na 22. letou aktivní hudební produkci v Berouně a na projekty Sunshine People (*1997) či Metro Club Beroun (2014 - 2020). Jako headliner přijal pozvání hudebník, producent a performer Ventolin a doplňovat ho bude našlapaná funková kapela o 11 členech Top Dream Company. Tímto ovšem hudební program zdaleka nekončí. Od 15.00 se obě pódia budou plynule střídat, aby nedocházelo k prodlevám a hudební program hladce navazoval.

A kdyby Vás již rytmy omrzely, tak si můžete zaplavat v řece, půjčit paddle board nebo rozložit deku a jen relaxovat. O kvalitní jídlo a pití se postarají ti nejpověřenější a svůj bar přiveze například vyhlášený pražský klub Chapeau Rouge.

Program je vhodný i pro děti, které mají do 12let vstup zdarma a zábavu si jistě najdou na skákacím hradu či dopravním hřišti.
Vstupenky bude možné zakoupit v Městském informačním centru na Husově náměstí za 250,- Kč nebo prostřednictvím webu piknikberoun.cz. Akci je možné sledovat na Facebooku i Instagramu, kde najdete vždy nejaktuálnější informace.

Takže pokud máte rádi čerstvý vzduch, krásnou přírodu a k tomu trochu dobré hudby, jídla a pití, tak nic neřešte! Užijte si piknik!

Kde: Autokemp Na Hrázi, Beroun