Zrní - Křest alba Nebeský klid - Divadlo Archa

21.10.2021, 20:00 – 23:00

Křest nového alba kapely Zrní, přelomový večer v Arše, kde vypustí oficiálně do světa červenou holubici z jejich nové desky.

Třeba půjdeme domů tři minuty před východem slunce, třeba spolu poletíme na bílém koni, hlavní ale je, že si užijem párty. Oslavíme společně ten Nebeský klid, který měl zaracha.


 

Vřava napnutých lan hudby, beaty kladenských uhelných strojů a melodie, které zní dlouho vzadu v hlavě. Zrní jsou stopaři nových postupů, spojují železitou pevnost se zvučným dřevem a uhýbají tomu, co by se mělo.
V posledních letech se Zrní pohybuje v meziprostoru alternativy a popkultury, volí svou cestu a víří zcela vlastní prostředí. Kombinaci elektroniky a písničkářství vede autenticita a hra se zvukem i vlastními možnostmi. Ve své hudbě jdou vstříc tomu, co jednoduše v člověku je. Čtyři Honzové a jeden Ondřej spolu hrají už od roku 2001. Mezitím poslali Hrdinu počítačové hry do světa, Následovali kojota, složili Soundtrack ke konci světa a důvěrně popsali Jiskřící, co nevymyslíš. Někde tam polétává i cena Anděl za objev roku 2012, nominace na další Anděly v roce 2014 (kapela roku, klip roku a žánrová cena Alternativní hudba) a k němu dalších nebo mohutný koncert po Björk na Colours od Ostrava v roce 2017.
Aktuálí album Nebeský klid je plné radostného pohybu, po hudební a zvukové stránce je nejpestřejším albem Zrní, optikou některých textů deskou velmi přímočarou.

Vstupné: 450 Kč / předprodej Archa a GoOut.cz. / Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti. V případě, že Vám nový termín nevyhovuje, je možné zažádat o refundaci v místě nákupu do 31.5.2021.

http://zrni.cz/