70. loutkářská Chrudim

30.6.2021 – 6.7.2021, 23:59

Nejstarší loutkářský festival, dnes již mezinárodního charakteru, slaví letos 70. výročí. Program je přizpůsobený hlavně rodinám s dětmi, těšit se můžete také na hudební společnost Davida Kollera či Leony Machálkové. 

Tradiční festival, který do Chrudimi každoročně přináší atmosféru pohádek a příběhů plných fantazie, se letos uskuteční už po sedmdesáté. Koná se ve dnech 30. 6. - 6. 7. 2021 a jeho program se rozprostře po celém městě. Přehlídka amatérské loutkové tvorby nadchne nejen děti, ale i dospělé. Těšit se totiž můžete na týden plný jedinečných loutkových představení, úžasných hudebních koncertů či zajímavých vzdělávacích přednášek. 

Během festivalu se návštěvníci rozhodně nudit nebudou. Bohatý program je po celý týden samozřejmostí. Můžete si tu s dětmi vyrobit vlastní loutky nebo se zúčastnit některého vzdělávacího semináře či workshopu. 

Festival do města pravidelně přivádí také známé muzikanty. Oblíbené koncerty navštěvují o prázdninových podvečerech stovky lidí. Do Letního kina si letos můžete přijít poslechnout koncerty The Backwards, Pískomil se vrací, Leonu Machálkovou, Terezu Maškovou nebo Davida Kollera

Letošní výroční Loutkářská Chrudim slibuje nabitý a nezapomenutelný program. Zavzpomínejte na dětská léta plná pohádek a přijďte si užít kouzelnou prázdninovou atmosféru města Chrudimi. 

Bližší informace k programu na www.loutkarskachrudim.cz.