Dlouhá trať, V. Hanišová | BOOK'S CALLING Club

29.6.2021, 19:00 – 20:00

Čtyřicátý druhý book club se po dlouhé době uskuteční naživo s možností připojení přes webkameru, a to v úterý 29. června. Pozvání už podruhé přijala spisovatelka a překladatelka Viktorie Hanišová, se kterou budeme diskutovat nejen o její knize Dlouhá trať (Host, 2020).

O book clubech

BOOK’S CALLING Club je pravidelné setkávání knižních nadšenců, nejen bookstagramerů, ale i běžných čtenářů a čtenářek. Společně s (nejen) českými spisovateli a spisovatelkami se scházíme jednou měsíčně v menším počtu lidí (aby se na všechny přítomné dostalo a aby se z toho nestala přednáška) nejčastěji v Praze anebo nově taky online, abychom prodiskutovali předem zvolenou knihu.

Na samotné posezení přicházíte s tím, že vybranou knihu máte přečtenou a budete se tak případně moci podělit o své názory a zeptat se autorů a autorek na jakékoliv otázky týkající se jejich knihy a spisovatelského života. Zapojení do diskuze není povinné, pouze doporučené. Zároveň tak i spisovatelé a spisovatelky můžou získat podnětnou zpětnou vazbu.

Kapacita setkání je 25 míst. Prosím, závazně se registrujte na e-mailu [email protected].

Vstupné na setkání online book clubu je 150 Kč. Vybraná částka pokrývá organizační náklady.