HRAJEJEME PRO 20 ZOO UNIE

9.5.2021

Všech dvacet členů Unie českých a slovenských zoologických zahrad spojil jeden projekt: open air streamový koncert známých kapel s názvem „Hrajeme pro 20 zoo“ proběhne v Liberci, v neděli 9. května od 17.00.

Produkční tým vedený Tomášem Vimmerem a Dominikem Shönem oslovil osobnosti showbusinessu s cílem sestavit program, který připomene situaci zoologických zahrad v Čechách i na Slovensku.  Známé osobnosti svým vystoupením v rámci tohoto koncertu poděkují všem, kteří zoologické zahrady jakkoliv podpořili.  Složité období však ještě neskončilo, lidé mohou zahradám nadále pomáhat. Jednou z příležitostí bude právě i koncert „Hrajeme pro 20 zoo“.

Liberecká zoo disponuje kulturním centrem Lidové sady a může tak poskytnout zázemí většímu projektu. S nabídkou společného charitativní hudební akce se Zoo Liberec obrátila na jednotlivé zahrady Unie – zapojily se všechny. Na zahradě Lidových sadů v Liberci tak vystoupí například No Name, MIG 21, Rybičky 48, Dan Bárta, Jakub Děkan, Botox, Denoi a další. Moderuje Libor Bouček a program bude zahrnovat i zajímavé rozhovory a předtočené záběry z českých i slovenských zoo. Stream bude možné v neděli 9. května shlédnout za vstupné zakoupené na ticketstream.cz. Podrobnější informace najdou zájemci na webu hrajemepro20zoo.eu. Cílem je oslovit veřejnost, poděkovat za dosavadní podporu a ještě o nějaký příspěvek poprosit.