Balkan food & music festival

15.5.2021, 12:00 – 21:30
Dobro došli!
Konečně nastala ta pravá chvíle, abychom rozjeli opravdový a tolik očekáváný BALKÁN FESTIVAL, tj. festival jídla, pití a hudby. Jižanské trubky rozhýbají pražské kopce přímo v nížině, u řeky, v Holešovicích. A to kde jinde, než v Pražské tržnici! Na jatkách  ! Na “pazaru”!

Na co se můžete těšit:

 
Pljeskavica, čevapi, ražnjići… jehňata, selata a býk na rožni… souvlaki, kebaby, lignje na žaru, jadranské ryby… ajvary, pečené papriky, grilované lilky, cukety… burek, pity, kremšnite, baklavy... prostě spousta lahůdek od těch nejlepších jak z Prahy, tak i od opravdových mistrů kuchyně přímo z Balkánu. O tom, kdo a co bude vařit na festivalu, více v následujících postech!
 
 
Těšte se na nefalšovanou balkánskou horkokrevnou hudbu v podání DJs a živých kapel. Více o tom také v následujících postech.
Živili!
 
Finally, the time has come to launch a real and much anticipated BALKAN FESTIVAL, a festival of food, drinks and music. The balkan trumpets will stir the Prague hills right in the lowlands, by the river, in Holešovice. And which place is better for that than the Prague Market? The slaughterhouse ! The “pazar”!