Festival Evolution 2021 - online

9.4.2021, 9:00 – 10.4.2021, 18:00

Festival Evolution se v dubnu přesune do onlinu 9. a 10. dubna se bude konat tradiční Festival Evolution, a tentokrát naplní své heslo #prostejinak důsledně. Proběhne totiž online. Díky platformě Happenee však návštěvníci nepřijdou o nákupy u stánků svých oblíbených firem, ani o oblíbený festivalový program. Vše bude k dispozici online, takže můžete chatovat, vybírat, nakupovat, ptát se, navštívit poradny, soutěžit nebo si zajít na přednášky.

Cena vstupenky: od 190,- Kč

Stejně jako na „živém“ festivalu tu najdete vše, co souvisí se zdravým životním stylem, ekologií i osobním rozvojem. Těšit se můžete na expozice s nabídkou kvalitních potravin, BIO produktů, zdravé výživy, ale také ekologické drogerie, přírodní kosmetiky nebo potřeb pro děti.

„Musíme brát situaci takovou, jaká je. Vývoj epidemie není příznivý a na hromadné akce i festivaly si ještě dost dlouho počkáme. Chybí nám setkávání i festivalová atmosféra, tak jsme se rozhodli pro naše návštěvníky udělat alespoň virtuální akci. Společně můžeme vyzkoušet něco nového,“ říká Ctirad Hemelík, zakladatel festivalu. „Díky možnostem virtuální platformy můžeme být s návštěvníky alespoň v online kontaktu. Všechny srdečně zveme a věříme, že budou spokojení.“

„Na rozdíl od klasických „živých“ veletrhů, které přilákají většinu účastníků z bližšího okolí, má online forma zásah po celé ČR. Navštívit nás mohou i lidé, kteří bydlí ve vzdálených městech. Neřeší dopravu, nocleh, stravování, atp.,“ shrnuje výhody online verze Alžběta Syrovátková, manažerka festivalu. „Pozitiva to má i pro vystavovatele, kteří nemusí řešit logistiku, stavby stánků a nabídnou své výrobky a služby moderně, zábavně a efektivně, v atraktivním online prostředí,“ doplňuje.

Jestli zamíříte na přednášky, na 4 programových podiích vám odborníci poradí, jak vybírat potraviny i doplňky stravy, můžete porovnat přístupy klasické i alternativní medicíny, naučíte se pracovat se svým potenciálem, dozvíte se, co dělat, když vás trápí problémy ve vztazích, nebo proč i malé krůčky v oblasti ekologie znamenají velký přínos pro naši planetu.

Novinkou a zásadní výhodou programové části bude možnost navštívit všechny přednášky, což na „živém“ festivalu nelze. A na návštěvníky čeká malé překvapení – jeden sál bude věnován vybraným zahraničním hostům, kteří v rámci festivalu vystoupili v minulosti, a jejichž vystoupení nejsou běžně dostupná.

Ať už patříte k pravidelným návštěvníkům festivalu, nebo ho tentokrát navštívíte poprvé, určitě budete plní nových podnětů a inspirace. Festival Evolution je totiž festival pro všechny, kteří to vidí #prostejinak.

Kompletní festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.festivalevolution.cz.

Festival Evolution
9. – 10. 4. 2021, 9 – 18 hodin

Vstupné:
Sekce s výstavními stánky je přístupná ZDARMA.
Festivalový program je zpoplatněn.
1denní vstupné: 190 Kč
2denní vstupné: 330 Kč