DOBROVOLNÁ VSTUPENKA NA PODPORU RÁDIA KAŠPAR - Divadlo v Celetné

10.12.2021, 20:46 – 14.12.2021, 23:59

Spolek Kašpar si v prostoru Divadla v Celetné postavil rozhlasové studio – ano, je to tak, Rádio Kašpar spustilo internetové vysílání!!

DOBROVOLNÁ VSTUPENKA NA PODPORU RÁDIA KAŠPAR - Divadlo v Celetné
  • Adresa:
    Celetná 595/17
    Praha 1 11000

Pouštíme hudbu a zveme hosty dle své chuti. Žádné zprávy o covidu, dopravě a počasí – jen dobrá muzika a zajímaví hosté. A Vaše otázky a naše odpovědi.  

Styl a obsah každého bloku má moderátor zcela ve svých rukách. Osobitost každého z nás a chuť si hrát s novým formátem by měla být základem Rádia Kašpar.

Moderátoři: Pavel Lagner, Honza Potměšil, Jitka Nerudová, Daniel Pivoda Ondráček, Eva Elsnerová, Honza Zadražil, Petr Halíček, Martin Hofmann, Jakub Špalek, Tereza Slámová, Tomáš Karger, František Kreuzmann, Zdeněk Dočekal, Monika Zoubková a Milena Steinmasslová.

Od ledna 2021 jsme začali stylově rozlišovat dopolední a odpolední živé vysílání – dopoledne akcentujeme energickou a pozitivní hudbu, odpoledne hosta a hudební rozmanitost. Novinkou jsou Nočky (22.30 – 24.00 hod.) a víkendová dopoledne s Monikou, Františkem a Milenou.

Víkendová odpoledne patří Činohernímu studiu Ústí, Bezručům, Západočeskému divadlu Cheb a Divadlu Na hraně.

Více informací naleznete na: www.radiokaspar.cz

Pokud se Vám vysílání našeho rádia líbí a rádi byste toto vysílání podpořili, je možné si zakoupit dobrovolnou vstupenku na provoz Rádia Kašpar. Moc děkujeme.

  • So 20. 3.
     
    00. 00