Online aukce výtvarných děl 19. a 20. století

5.3.2021 – 28.3.2021, 23:59

První samostatná online aukce výtvarných děl pořádaná specializovaným portálem Artslimit probíhá od 5. do 28. března. Obrazy, které vybírali kurátoři Galerie KODL, budou po celou dobu vystaveny v prostorách galerie. Zájemci si mohou obrazy také v klidu prohlédnout na aukčním portálu https://www.artslimit.com/cs  v online katalogu či navštívit virtuální prohlídku.

Březnová Artslimit online aukce představuje vyváženou kolekci děl 19. a 20. století s přesahy do současné tvorby. Zastoupeni jsou nejen autoři, jejichž jména rezonují i ve velkých aukcích, ale také řada dalších zajímavých umělců. Skutečně široce je prezentována malba s přesahy do 19. století. V nabídce je kromě Luďka Marolda či Václava Radimského například velkolepé plátno Václava Jansy „Topoly“ nebo kolekce obrazů Františka Kavána, z nichž k nejtypičtějším patří „Lávka v zimě“. Století 20. reprezentují díla Jiřího Karse, Otakara Kubína, ale především několik nádherných prací Aléna Diviše či Jiřího Trnky. Současné umění je uvedeno díly Jiřího Sopka nebo Jana Pištěka.

Aukční portál Artslimit.com se zaměřením na umění v sobě spojuje moderní technologie i pečlivou kurátorskou práci. Uživatelům nabízí maximální komfort a zároveň přináší jedinečné kouzlo aukce. 

Zájemci o koupi se mohou registrovat přímo na zmíněném webu nebo si domluvit osobní schůzku. Registrace je možná kdykoliv na artslimit.com, aukce se začne uzavírat 28. března v 15 hodin.

 

Úvodní foto: Václav Radimský: Říční zákoutí
Foto v galerii: Jaroslav Šetelík: Pražské panorama, Václav Jansa: Břízy a vřes, Luděk Marold: Jeptišky, Alén Diviš: Kytice, Otakar Kubín: Kytice šeříků, František Kaván: Lávka v zimě, Kamil Lhoták: Sovětská vědecká výprava na Antarktidě, Jan Pištěk: Vertigo 9, Jiří Sopko: Pyramida květin