SENIOR - ŠIKOVNÉ RUCE NAŠICH SENIORŮ 2021 - Výstaviště Lysá nad Labem

17.6.2021 – 20.6.2021, 23:59

19. výstava pro všechny, kteří nezůstávají sedět doma 21. ročník celostátní výstavy rukodělných prací seniorů.

Výstava Senior je především o síle a odhodlání překonávat překážky a žít plnohodnotný život navzdory postižení, či vyššímu věku a právě tím dokáže oslovit úplně každého.
V odborné části výstavy najdou návštěvníci nabídku pomůcek a služeb pro různé druhy handicapů, zdravotní poradny, odborné semináře, prezentovat se budou zařízení sociální péče všech typů a rovněž tu budou vystavovatelé se zbožím nezbytným pro každodenní život. Lidí, kteří potřebují pomoc společnosti, ať z důvodu věku, fyzického či psychického postižení, tak z důvodu sociálního handicapu, bude stále přibývat. A protože specializovaných akcí pro tento segment obyvatelstva je jako šafránu, předpokládáme, že výstava Senior-Handicap se bude i nadále rozvíjet.

Šikovné ruce našich seniorů
Naprosto výjimečná výstava rukodělných prací ze soutěže Šikovné ruce našich seniorů se uskuteční již podevatenácté. Víc jak tři a půl tisíce výstavních exponátů, které zaplní celou výstavní halu C, se jistě setká se stejným nadšením návštěvníků, jako ve všech předchozích ročnících. Připraven je rovněž atraktivní doprovodný program.