Palaye Royale / CA - Lucerna Music Bar 2021

6.6.2021, 18:00 – 21:00

Vážené fanynky, vážení fanoušci, oznamujeme nový termín koncertu Palaye Royale – 6. 6. 2021! Uvolnili jsme také do předprodeje poslední vstupenky na koncert. Vstupenky na původní termíny zůstávají v platnosti.

Po loňském beznadějně vyprodaném koncertě se do ČR příští rok opět vrací bratrské trio Palaye Royale! Vloni nám chlapci ukázali přesně to, za co je všichni tolik milujeme. Šťavnaté tempo špinavého rock’n’rollu a k tomu jedinečný a dokonalý vzhled.

Představte si kombinaci umělců jako Remington Leith, Sebastian Danzig a Emerson Barrett, kteří si zrovna odskočili z mola mírně trhlé avšak vysoce elegantní módní přehlídky. Jejich rozmanitý šatník by jim mohla závidět kdejaká fanynka. Téměř každá jejich písnička v sobě skrývá hitový potenciál a to se samozřejmě odráží v davu fanoušků, kteří jsou při každém jejich vystoupení nepřetržitě ve varu.

Dravý, upřímný rock, kytarovka, moderní zvuk, je cítit, že kapela ví po čem jde. Drzý punkový vokál Remingtona Leitha, a zpěvné refrény, opírající se o plně vytíženou kytaru a bicí, při podpoře většinou osminové basy zaručují, že budete elegantně smeteni rockovou smrští.

Payale Royale jsou na scéně přes deset let – jsou sehraní, cílevědomí a útočí v plné síle. Jejich popularita raketově roste. Jejich fanoušci se nechali slyšet: „hudba Palaye Royale je lék na zlomená srdce všech fanoušků My Chemical Romance“. Tihle hoši z Toronta ví přesně co dělají – zvou své fanoušky nejen aby poslouchali jejich muziku, ale aby pronikli do jejich světa, který se vymyká tomu všednímu.