Divadlo Spejbla a Hurvínka se připojilo k Noci divadel. Divadlo připravuje vánoční dárky a chybět nebudou také outdoorové hry

Divadlo S+H si i v době, kdy nemůže hrát, nachází cestu ke svým fanouškům a to prostřednictvím online verze Noci divadel nebo připravuje také nové outdoorové hry pro děti a samozřejmě nechybí i prodej netradičních vánočních dárků, na které se nebude prášit na poličkách.

Divadlo Spejbla a Hurvínka se připojilo k Noci divadel. Divadlo připravuje vánoční dárky a chybět nebudou také outdoorové hry
  • Adresa:
    Dejvická 38
    Praha 6 160 00

Noc divadel

Již 8. ročníku Noci divadel, který se koná 21. listopadu, se účastní i Divadlo S+H. Celý den bude na divadelním webu k vidění představení Hurvínkova cesta do Tramtárie včetně doplňkových materiálů ke stažení, jako jsou omalovánky, pracovní listy apod. Návštěvníci divadelních webových stránek budou také moci nahlédnout do divadla a jeho zákulisí prostřednictvím virtuální prohlídky.

OUTDOOROVÉ HRY „ČLOBRDĚNÍ“

V přípravě jsou i novinkové outdoorové hry Divadla Spejbla a Hurvínka pod zastřešujícím názvem „ČLOBRDĚNÍ.

Tyto outdoorové hry jsou primárně určeny pro děti předškolního věku a žáčkům prvního stupně základních škol za doprovodu rodičů nebo prarodičů. Avšak účastníky hry mohou být všichni ti, kdo si rádi hrají a mají zvídavou mysl bez rozdílu věku. Účastníci hry se hravou formou dozvědí něco zajímavého o historii vybraných městských částí Prahy 6, které bylo letos 100 let stejně jako panu Spejblovi.“ říká Denisa Kirschnerová, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka. „Pokud to bude možné, první hra by byla spuštěna ještě před Vánoci, každopádně se na diváky budeme těšit po Novém roce“, dodává.

ZAŽEŇ NUDU S HURVÍNKEM, LOUTKY TOTIŽ NESTŮŇOU

Na webových stránkách Divadla S+H v rubrice „Bavte se s námi“ najdou děti, které nyní tráví doma většinu svého času, účinnou zbraň v boji proti nudě. Mohou se zde dozvědět něco o divadle, vyrazit s Hurvínkem do přírody, něco si namalovat nebo omalovat, zkrátka se jim nabízí plná stránka videí, obrázků a textů. Stránka tak nabízí kontakt mezi dětmi a divadlem i v době, kdy děti do divadla osobně nemohou. Navíc tam také najdou záznam z představení „Hurvínek v Hajanech“. Stejně jako při jarní pauze tam postupně budou přibývat pracovní záznamy některých představení Divadla S+H.

Vánoční dárky od Spejbla a Hurvínka

V pokladně Divadla S+H si již nyní lze telefonicky objednat „Dárkové vstupenky“, které diváci obratem dostanou poštou. Cena za jeden poukaz je 220 Kč a je možno si jich objednat libovolný počet. Poukaz lze vyměnit za vstupenku na rodinné víkendové představení nebo za vstupenku na představení pro dospělé. Platnost nově zakoupených kupónů bude prodloužena až do konce příští divadelní sezóny, tedy až do června 2022! Dárkové vstupenky Divadla Spejbla a Hurvínka jsou dárkem nejen pro Vás, ale i pro pana Spejbla, který právě letos oslavil již 100 let.

PŘIJÍMÁME REZERVACE NA PŘEDSTAVENÍ

Pokladna divadla je sice uzavřena, avšak rezervace stále přijímá! V pracovních dnech mezi devátou a čtrnáctou hodinou tak můžete na telefonu 607 911 458 rezervovat dle libosti. Nebo lze napsat na adresu [email protected].