TRAVEL NIGHT #6: PAVEL SVOBODA: Gruzie a Arménie

1.12.2020, 19:00 – 21:00

Svérázné země pod Kavkazem otevírají svoji náruč turistům. Vítejte v kraji divokých tradic a dobrosrdečných obyvatel. Vydáme se k zaledněným horám mystické Svanetie se středověkou atmosférou kamenných vesnic. 

Obětuje se ovce, koza i býk, víno i pálenka čača teče proudem, vítejte na křesťanském svátku Kvirikoba. Stopem i pěšky vstříc přátelské družbě a dech beroucím arménským klášterům. Vodka, šašliky i málo známé termální prameny. Cesta na Kavkaz plná přátelství, neočekávaných chvil a postsovětské nostalgie. Po přednášce představí fotograf Pavel Svoboda i svoji druhou knihu o půlroční cestě z Moskvy do Bangkoku.

Cestovatel a fotograf Pavel svoboda a jeho poutavé vyprávění o divokém putování po Gruzii a Arménii, které doplní nádhernými fotkami. 
Cestování a focení na cestách se stalo mým životem. Každý rok strávím několik měsíců na cestách, nejraději po odlehlých koutech velkých hor. Po první knize Napříč Jižní Amerikou právě vyšla druhá kniha Napříč Asií o naší sedmiměsíční cestě z Moskvy do Bangkoku. Moc rád s vámi budu sdílet zážitky z našich cest na cestovatelských projekcích, přijďte se někdy podívat