Online workshopy pro všechny, katalogy v e-shopu a Mariusz Szczygieł ve Vzducholodi

15.11.2020 – 22.11.2020, 23:59

Jedním z pilířů činnosti Centra DOX je vzdělávání a rozvoj kritického myšlení, které se hodí všem, od předškoláků po dospělé. Protože se vám teď nemůžeme věnovat přímo u nás, připravili jsme vzdělávací programy v online formátu. Naučte se, jak se bezpečně pohybovat ve světě internetu, jak využít chybu ve svůj prospěch nebo ocenit jinakost. 

 

Vzdělávání jako teambuilding

Hektický závěr roku, vánoční přípravy dlouho do noci, shánění dárků – nejeden z nás pak ocení malé „odfrknutí“ ve formě vánočního večírku. Letos to bude všechno jinak, ale poznat své kolegy v novém prostředí můžete i online – prostřednictvím našich workshopů zaměřených třeba na bezpečný pobyt a pohyb na internetu. Za co všechno platíte osobními daty a jak funguje nativní reklama? Odposlouchávají nás stroje a jak poznat fake? Napište nám, rádi vám řekneme víc a připravíme program na míru.

Loučíme se s výstavou ULTRASUPERNATURAL

Od května nás těšil velkolepý výstavní projekt umělců Barbory Šlapetové a Lukáše Rittsteina ULTRASUPERNATURAL. Teď můžete v 59 minutách navštívit přímo s umělci místo v neprostupné džungli vzdálené 13 000 kilometrů, připomenout si 11 výprav a neocenitelný pohled očima umění na poslední první kontakt.

Výstava končí, videoprohlídka zůstává.

Naše publikace a tašky online

 Široký výběr publikací o architektuře, umění a designu nejen od českých nakladatelů, knihy pro děti, časopisy, komiksy, ale i kuchařky a plakáty. To je naše knihkupectví Bendox, které znáte z prvního patra – a tento týden spustilo e-shop. Doporučujeme nepřehlédnout kategorii DOX, v níž najdete naše pevné tašky z biobavlny i katalogy k výstavám. A určitě potěší listopadová sleva – Bendox za výhodnější ceny nabízí všechny knihy, designový obchod DOX by Qubus zase veškeré zboží, od drobných šperků až po bytové dekorace.