Virtuální vánoční trh 2020

7.11.2020 – 30.11.2020, 23:59

Vítáme vás na Virtuálním zámeckém vánočním trhu. Letošní okolnosti nás nutí oblíbenou akci přesunout do online prostoru. Přejeme vám příjemnou a inspirativní procházku zámeckým virtuálním trhem, šťastnou ruku při výběru dárků a veselé Vánoce!

Co Virtuální vánoční trh přináší?

Je jasné, že vánoční trh, který v loňském roce navštívilo 8000 lidí, nemůžeme uspořádat tak, jak jsme zvyklí z minulých let. Chceme však, aby vaše Vánoce byly i letos plné milých ručně vyráběných dárků, vánočních dekorací a voňavých regionálních dobrot, které prodejci kolem nás nabízejí. Náš Virtuální vánoční trh vám zjednoduší hledání kvalitních dárků a jejich doručení. Vyzvednout si je můžete na jednom místě a nebudete platit nic za dopravu. Zveme vás také do venkovních prostor vánočně vyzdobeného zámku, kde si můžete v klidu a na jednom místě od 4. do 6. 12. 2020 své objednané a zaplacené zboží vyzvednout. Pokud to situace dovolí, zařídíme v těchto dnech i prodej teplých vánočních dobrot a vykouzlíme tu pravou vánoční atmosféru.
 
Zároveň nám není lhostejné, že by spousta řemeslníků měla přijít o podstatnou část svých ročních příjmů. Chceme se s nimi setkávat i na dalších trzích. Podpořte je spolu s námi a navštivte naše virtuální zámecké tržiště!
 
 

Jak na zámeckém virtuálním tržišti nakupovat?

  1.  Vyberte si na této stránce prodejce dle sortimentu, o který máte zájem.
  2. Po kliknutí budete přesměrováni přímo na e-shop nebo webové stránky prodejce, kde si vybrané zboží můžete objednat. Do objednávky prosím připište poznámku OSOBNÍ ODBĚR NA ZÁMECKÉM TRHU. Pokud nakupujete přes Fler.cz vyberte jakékoliv poštovné a napište poznámku o osobním odběru, prodejce vám poštovné dodatečně umaže. V případě komplikací se zadáním dopravy zdarma, kontaktuje, prosím, prodejce. Určitě se vše vyřeší.
  3. Zboží zaplaťte dle nabízených možností nebo domluvy a pak už jen stačí přijít na náš zámek a zakoupené zboží si vyzvednout.
  4. Můžete si objednat zboží od různých prodejců a nebudete platit poštovné.
  5. Pozor, zboží je nutné objednat do konce listopadu!
  6. Objednávky budou pro vás k vyzvednutí na zámku od 4. do 6. prosince.

Kdy si můžete dárky vyzvednout?

  • pátek 4. 12.: 14 - 18 h
  • sobota 5. 12.: 10 - 17 h
  • neděle 6. 12.: 10 - 17 h
 

Jste výrobce zajímavého zboží a chcete se přihlásit na trh?

Nabízíte zajímavý sortiment, regionální produkty, umělecké a řemeslné výrobky? Máte e-shop nebo alespoň webové stránky a rádi byste se zúčastnili našeho Virtuálního vánočního trhu na žďárském zámku? Napište nám na [email protected] a my se vám ozveme.