Petr Zelenka / PŘÍBĚHY OBYČEJNÉHO ŠÍLENSTVÍ - Činoherní klub

8.11.2020, 19:30 – 21:30

„Většina lidí je v agónii a jsou na tom tak mizerně, že radši riskují další agónii, než aby se pokoušeli čelit svojí stávající životní situaci.“ (Charles Bukowski)

Petr Zelenka / PŘÍBĚHY OBYČEJNÉHO ŠÍLENSTVÍ - Činoherní klub
  • Adresa:
    Ve Smečkách 26
    Praha 1 11000

Osmou hrou v pořadí, kterou se soubor rozhodl nastudovat je černá komedie Petra Zelenky o „obyčejném, každodenním šílenství“. Po sedmi osvědčených titulech od tuzemských či zahraničních klasiků zvolila DSP nejednoduchý příběh ze současnosti.  Kde jsou hranice normálnosti? Co je to vlastně bláznovství?  A jaké máme právo odlišné chování soudit?
„Existuje jediný způsob, jak se z toho dostat. Nechat se odeslat poštou jako balík“
Doufáme, že Vás toto představení plné absurdních situací, svérázných postav, různých podob lásky, černé magie a náhodných telefonních hovorů zaujme, stejně jako nás. Pojďme se společně bavit i zamýšlet, společně sdílet příběhy, nechme se vtáhnout do hry, zaposlouchejme se do originálních melodií hudebního doprovodu.  Prostě pojďme společně do divadla.

Režie: Divadelní sekce Praha / Vedení zkoušek: Ilona Kašpárková / Hudba: Zdeněk Kašpar / Příprava hry: Jan Kuna, Luděk Blaheta, Ilona Kašpárková / Scéna: Filip Řezníček, Jan Kuna / Hudební doprovod: Zdeněk Kašpar, Jaroslav Novotný / Zvuk: Václav Spurný / Světla, technika: František Bláha, Vladimír Komárek / Foto: Adam Rezek / Textové materiály: Jaroslav Novotný / Grafický návrh plakátu: Gabriela Hánová / Marten, spol. s r.o. / Tisk: Marten, spol. s r.o. / Organizační vedení DSP: Jaroslav Novotný / Hrají: Jan Kuna, Klára Ludvíková, Luděk Blaheta, Lucie Bláhová, Rosťa Bílík, Michaela Ničová, Filip Řezníček nebo Zdeněk Třískala, Romana Štruncová, Tomáš Kamarád, Ilona Kašpárková, Petra Opplová.