Kurz Dezerty s Radkem Davidem

27.10.2020, 17:00 – 21:00
Lektor: Radek David

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena vstupenky: 2200 Kč
Budeme připravovat:
  • čokoládový fondant a malinová omáčka
  • skořicová/vanilková panna cotta a omáčka z lesního ovoce
  • tiramisu a kávová omáčka
  • limetkovo citrónový parfait, citrusové plody
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.