Kurz Dezerty s Radkem Davidem
27.10.2020, 17:00 – 21:00
Lektor: Radek David
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena vstupenky: 2200 Kč
Budeme připravovat:
- čokoládový fondant a malinová omáčka
- skořicová/vanilková panna cotta a omáčka z lesního ovoce
- tiramisu a kávová omáčka
- limetkovo citrónový parfait, citrusové plody
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.