Kurz vaření Steaky a tataráky

14.10.2020, 17:00 – 21:00

Kurz vaření zaměřený na přípravu steaků, příloh a omáček vylepšil Pavel Minář ještě několika recepty na dokonalé tata

Cena vstupenky: 2200 Kč
Lektor: Pavel Minář

Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách. V roce 2013 se Pavel stal členem Národního týmu AKC ČR.

Naučíte se:

Steaky:

  • Rib eye steak
  • Rump steak
  • Telecí pečínka

Přílohy:

  • Bramborová espuma, pečené celerové hranolky s lanýžovým olejem, křížaly z červené řepy

Omáčky:

  • Demi glace, smetanová s estragonem

Tataráky:

  • Hovězí s majonézou, kapary, okurkou a chilli
  • Hovězí s lanýžovým olejem
  • Telecí s bazalkou, parmazánem a rajčaty
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.