kurz To nejlepší z Babiččiny zahrady
Ta nejlepší jídla z restaurace Babiččina zahrada budete vařit pod vedením šéfkuchaře Radka Davida.
Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.
Cena: 2200 Kč
Budeme připravovat:
- hovězí tatarák, topinky z kmínového chleba /chleba budeme péct/
- kulajda jinak – houbové ragú, pětiminutové vejce a koprový olej
- dušené králičí stehno ve smetanové omáčce a karlovarský knedlík
- tvarohové knedlíky s tvarohem a borůvkovým žahourem
Jak se přihlásit?
Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu.
Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.
Potřebujete další informace?
Napište nám na [email protected].