kurz To nejlepší z Babiččiny zahrady

7.10.2020, 17:00 – 21:00

Ta nejlepší jídla z restaurace Babiččina zahrada budete vařit pod vedením šéfkuchaře Radka Davida.

Executive chef restaurací La Veranda, Babiččina zahrada a The Bistro, letitý člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, Kuchař roku 2002.

Cena: 2200 Kč
Budeme připravovat:
  • hovězí tatarák, topinky z kmínového chleba /chleba budeme péct/
  • kulajda jinak – houbové ragú, pětiminutové vejce a koprový olej
  • dušené králičí stehno ve smetanové omáčce a karlovarský knedlík
  • tvarohové knedlíky s tvarohem a borůvkovým žahourem
Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na [email protected].

 

> Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu