Program na září Kina Portyč #2

1.9.2020, 15:00 – 30.9.2020, 23:30

Program na září kina Portyč

Mulan

Když císař Číny vydá nařízení, že jeden muž na rodinu musí sloužit v císařské armádě k obraně země před nájezdníky ze severu, Hua Mulan, nejstarší dcera ctěného bojovníka, zaujme místo svého nemocného otce. V přestrojení za muže překonává Hua Jun nástrahy na každém kroku své cesty a učí se využívat své vnitřní síly a přijímat svůj skutečný potenciál. Tato epická cesta z ní nejen učiní ctěného bojovníka, ale vyslouží jí i respekt vděčného národa… a hrdého otce.

Délka akce: 115 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 26. březen 2020

Pondělí, 7. 9. - 17:30, Kino Portyč

Úterý, 8. 9. - 19:30, Kino Portyč

Pátek, 18. 9. - 18:00, Kino Portyč

Sobota, 19. 9. - 18:00, Kino Portyč

 

 

Tenet

Hlavní zbraní hrdiny nového akčního sci-fi spektáklu filmového vizionáře Christophera Nolana je jediné slovo - TENET. V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, tak jak je známe.V hlavní roli se představí John David Washington (BlacKkKlansman, Ballers) společně s Robertem Pattinsonem (Stmívání), Elizabeth Debicki (Krycí jméno U.N.C.L.E. Velký Gatsby), Michaelem Cainem (Dunkerk, Interstellar, Temný rytíř) a Kennethem Branaghem (Dunkerk, Valkýra).

Délka akce: 150 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 13. srpen 2020
Datum světové premiéry: 31. červenec 2020

Pondělí, 7. 9. - 19:30, Kino Portyč

 

 

Loni v Marienbadu

V honosném barokním hotelu muž přichází na setkání se ženou, které jí přislíbil před rokem. Žena si na slíbenou schůzku nevzpomíná. Muž se ji tedy snaží znovu dobýt v labyrintu z mramoru a zlata, v němž se jakoby zastavil čas.

Délka akce: 100 minut
Rok výroby: 1960
Datum lokální premiéry: 20. listopad 2019
Datum světové premiéry: 19. září 2018

Pondělí, 7. 9. - 20:00, Kino Portyč

 

 

Jak býti dobrou ženou

Příběh filmu se odehrává na sklonku 60. let minulého století na poklidném francouzském pohraničním maloměstě. Paulette (Juliette Binoche) a její manžel Robert (François Berléand) s pomocí výstřední Gilberte (Yolande Moreau) a přísné jeptišky Marie-Thérèse (Noémie Lvovsky) zde již řadu let provozují speciální soukromou školu pro dospívající dívky. Cílem výuky je vychovat z dívek dokonalé manželky připravené ve všech směrech oddaně sloužit svým drahým manželům. Po Robertově náhlém odchodu z tohoto světa však Paulette mimo jiné zjistí, že škola stojí na pokraji bankrotu a tak musí poněkud nečekaně převzít zodpovědnost za její udržení.

Délka akce: 108 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 16. červenec 2020

Úterý, 8. 9. - 17:30, Kino Portyč

Středa, 9. 9. - 20:00, Kino Portyč

 

 

Vzpomínky na Itálii

Romantická komedie s vůní Toskánska, ve které se Liam Neeson jako londýnský umělec vrací spolu s dospělým synem do Itálie, aby tu prodali jejich starý rodinný dům. Čekají tu na ně překvapivě náročné opravy staré kamenné vily, spousta slunce, víno, opravdové spagetti a také jedna krásná a sympatická majitelka místní restaurace. V dojemném filmu Vzpomínky na Itálii se Liam Neeson poprvé potkává před kamerou se svým synem Micheálem Richardsonem a to přímo v rolích otce a syna. Londýnský umělec Robert (Liam Neeson) a jeho syn Jack (Micheál Richardson) před lety ztratili svou ženu a matku. Navzájem se odcizili, teď se ale společně vracejí do jejich starého rodinného domu v Toskánsku, protože ho potřebují narychlo prodat. S domem se pojí dávné šťastné i nešťastné vzpomínky, které vybledly a zpustly stejně jako dům. Místo idylické venkovské vily ze svých vzpomínek najdou téměř ruinu s protékající střechou, s kusy omítky padajícími ze stropu i zdí a s plandajícími okenicemi i dveřmi. Nezbývá jim, než se tu neplánovaně zabydlet a pustit se do oprav. Přirozená nešikovnost je přinutí hledat pomoc u místních rázovitých zedníků a Jack v místním městečku doslova a do písmene narazí do Natalie, krásné majitelky malé restaurace. Jak opravy domu pokračují, otec a syn také krok za krokem opravují svůj vzájemný vztah, který během let po maminčině smrti zchátral stejně jako jejich venkovská usedlost. Půvabné Toskánsko s úzkými silničkami mezi zelenými pahorky a vinicemi, místní lidé, slunce a nesmělý počátek romantického vztahu Jacka a Natalie fungují jako nejlepší rodinná terapie. Nakonec vše vypadá, že Vzpomínky na Itálii budou tentokrát pouze krásné.

Délka akce: 94 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 6. srpen 2020

Úterý, 8. 9. - 20:00, Kino Portyč

Středa, 9. 9. - 17:30, Kino Portyč

 

 

After: Přiznání

Romantický fenomén AFTER přichází z druhým dílem své filmové série, který vejde do kin jako AFTER: PŘIZNÁNÍ. První díl s názvem AFTER: POLIBEK vidělo v českých kinech přes 90 000 diváků, což znamená podobně silný ohlas, jaký měl první díl série Stmívání. První záběry z filmu After: Přiznání vzbudily na sociálních sítích lavinu nadšených ohlasů, lajků, komentářů a sdílení. Filmy After vznikají podle stejnojmenné knižní série bestsellerů Anny Todd. První příběhy After psala Anna Todd pro volně přístupnou internetovou platformu Wattpad, kde se staly naprostým hitem a získaly miliardu přečtení. Knižní podoba a následné celovečerní filmy už jsou happy endem skutečného života. První záběry z pokračování a druhého dílu slibují odvážnější podívanou, než romantický úvod filmové série s podtitulem Polibek. Osudový vztah vzorné dívky Tessy a nebezpečného tajemného Hardina projde divokým vývoje i nečekanou zradou. Především ale silná láska změnila samotnou Tessu. Hlavní hrdinka už totiž není tou nevinnou dívenkou. Stále je zamilovaná, ale současně je silnější a dospělejší.

Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 13. srpen 2020

Středa, 9. 9. - 19:30, Kino Portyč

Sobota, 19. 9. - 20:30, Kino Portyč

Pondělí, 21. 9. - 19:30, Kino Portyč

 

 

3Bobule

Po mnoha sklizních… Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)…

Délka akce: 103 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 12. březen 2020

Čtvrtek, 10. 9. - 15:00, Kino Portyč

 

 

Děda, postrach rodiny

Peter toho se svým dědou prožil hodně, vždycky k sobě měli blízko a oba byli pochopitelně nadšení z toho, že se má dědeček nastěhovat k nim domů. Ale chyba lávky. Dědečkovi má totiž připadnou Peterův pokoj, jeho území, jeho výsostné království. Stará přátelství jsou rázem zapomenuta, pouta zpřetrhána. Z dědečka se stal nepřítel číslo jedna a musí pryč z domu. Peter vyhlásí nesmlouvavou válku a nachystá na dědu sérii mistrně naplánovaných naschválů a karambolů. Leckdo by se po nich raději uklidil do domova důchodců, ale tenhle děda je z tvrdého těsta. Rozhodně se nevzdá, přijme válečný stav jako výzvu a pustí se do boje. Akci střídá protiakce, na jeden zákeřný naschvál je tu hned odpověď, po jednom šíleném nápadu na jedné straně přichází ještě bláznivější jako pomsta, na hrubý pytel se okamžité našije hrubá záplata. Války s dědou se stupňují a vítěz může být jen jeden. Rozhodne se na velké trampolíně, kam si Peter přivede posily ze školy a děda posily narozené před mnoha lety...

Délka akce: 98 minut
Rok výroby: 2020

Čtvrtek, 10. 9. - 17:30, Kino Portyč

Pátek, 11. 9. - 18:00, Kino Portyč

Neděle, 13. 9. - 18:00, Kino Portyč

Středa, 16. 9. - 19:30, Kino Portyč

 

 

Vizionář Modigliani

Dokumentární snímek Vizionář Modigliani připomíná sto let od úmrtí výtvarného génia, který překonal všechny legendy a stereotypy. Od jeho kořenů v Livornu, kde se zrodilo hnutí Macchiaioli, přes Paříž, která byla centrem moderny a kde se střetával s takovými talenty své doby, jakými byli Pablo Picasso či Constantin Brâncu?i, až po hluboký vztah s múzou Jeanne Hébuternovou. Příběh Amedea Modiglianiho je mimořádným příběhem výjimečného avantgardního umělce, velkého buřiče, a ještě většího bohéma, jehož díla balancují na pomezí primitivismu a italské renesance.

Délka akce: 90 minut

Úterý, 15. 9. - 17:30, Kino Portyč

Středa, 16. 9. - 20:00, Kino Portyč

 

Šarlatán

Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi na pozadí dobových událostí. Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška, na kterého se v průběhu několika desetiletí obracely s prosbou o pomoc tisíce lidí ze všech společenských vrstev včetně nejvýznamnějších osobností politického i kulturního života. Mikolášek je člověk bez odborného lékařského vzdělání, ale s nevšedním a nevysvětlitelným nadáním diagnostiko¬vat a pomocí bylinek léčit nemoci, se kterými si ani doktoři nevědí rady. Jeho mimořádné schopnosti jsou však vykoupeny bojem s vlastními démony. Léčitelství je jeho vnitřní spásou a ochranou před sebou samým…

Délka akce: 100 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 26. březen 2020

Úterý, 15. 9. - 19:30, Kino Portyč

Čtvrtek, 17. 9. - 19:30, Kino Portyč

Pátek, 18. 9. - 20:30, Kino Portyč

Úterý, 22. 9. - 19:30, Kino Portyč

Středa, 23. 9. - 19:30, Kino Portyč

 

 

Vyšinutý

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 10. září 2020

Úterý, 15. 9. - 20:00, Kino Portyč

Středa, 16. 9. - 17:30, Kino Portyč

 

 

Provinční městečko E

V malém ruském městě Jelňa na samém západě země se nic moc zajímavého neděje. Místní ho hromadně opouštějí a ti, kteří zůstali, mají jen málo životních radostí. Jednou z nich je vítězství nad fašismem. V začátcích války nechal Stalin město – za cenu obrovských ztrát na životech – symbolicky osvobodit, aby svému lidu vdechl naději a posílil ducha hrdinství. Osobně laděný snímek začínajícího dokumentaristy Dmitrije Bogoljubova sleduje osudy dvou místních patriotů a jejich blízkých po dobu tří let. Zatímco dospívající Máša objíždí vlastenecké srazy a pěje zde písně o dávno padlých recích, stárnoucí Sergej vykopává jejich kosti a tajně sní o změně poměrů. Snímek jejich prostřednictvím ukazuje, jak nezhojené trauma z války prosakuje napříč generacemi, formuje společenský život obyčejných Rusů a pomocí politické propagandy volně přechází do nenávisti k současnému „fašistickému“ Západu.

Délka akce: 82 minut
Rok výroby: 2019

Čtvrtek, 17. 9. - 20:00, Kino Portyč

Neděle, 20. 9. - 20:00, Kino Portyč

Pondělí, 21. 9. - 20:00, Kino Portyč

 

Máša a medvěd: Mášiny písničky

Okouzlující animované příběhy nerozlučné dvojice, která si získala srdce dětí i dospělých na celém světě. A tentokrát s pořádnou porcí písniček! Máša je zvědavé, chytré a neposedné děvčátko, které žije ve staré železniční stanici v lese. Její nejlepší kamarád je dobrosrdečný medvěd, který dříve býval cirkusovým artistou. Máša miluje dobrodružství a objevování světa a je doslova magnet na potíže. Takže starostlivý medvěd mívá většinou plné packy práce, aby její lumpárny napravoval. Ve 13 příbězích se s malou nezbedou a trpělivým chlupáčem vydáme do slunné Itálie, zažijeme karnevalové rytmy či objevíme kouzlo Paříže. Díky Máše a jejím kamarádům se spolu s ní staneme šerifem na Divokém západě i Robinem Hoodem v anglických lesích. Ale hlavně s nimi zažijeme spoustu dobrodružství, vyvedeme nespočet lumpáren a zazpíváme si.

Délka akce: 78 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 24. září 2020

Pátek, 18. 9. - 15:00, Kino Portyč

Sobota, 19. 9. - 15:00, Kino Portyč

 

Princezna zakletá v čase

Princeznu Ellenu od narození provází příslib mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit v den Elleniných dvacátých narozenin, jakmile zapadne slunce. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit.

 Délka akce: 100 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 19. březen 2020

Pátek, 18. 9. - 15:30, Kino Portyč

Sobota, 19. 9. - 15:30, Kino Portyč

Neděle, 20. 9. - 15:00, Kino Portyč

 

 

Štěstí je krásná věc

Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska...

 Délka akce: 99 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 2. duben 2020

Pátek, 18. 9. - 17:30, Kino Portyč

Neděle, 20. 9. - 17:30, Kino Portyč

Úterý, 22. 9. - 20:00, Kino Portyč

Středa, 23. 9. - 17:30, Kino Portyč

 

 

Rytmus: Tempos

Hudobný dokument TEMPOS rozpráva príbeh Patrika „Rytmusa“ Vrbovského a jeho 30-ročnej rapovej kariéry. Príbeh filmu je mapovaním cesty z nuly na vrchol - prehry, výhry a fakty. Film na pozadí zároveň odhaľuje dejiny rapu a hip-hopu na Slovensku. Tri dekády slovenskej hip-hopovej scény sú prerozprávané samotným Rytmusom, kde odhalí rôzne zákulisné príhody či nečakané nástrahy a sklamania, ktoré vo svojej hudobnej kariére zažil. To všetko ho niečo naučilo, zmenilo, ale hlavne zoceľovalo. V dokumente sa okrem neho objaví množstvo tých, ktorí mu počas jeho tridsaťročnej cesty hip-hopom „skrížili“ cestu či priamo alebo nepriamo ovplyvnili jeho tvorbu. Film do kín prináša spoločnosť Red Bull ako hlavný producent v koprodukcii s mladou produčnou spoločnosťou Toxpro. Podobne veľký projekt je pre túto mladú filmársku crew premiérou, no aj na základe jej práce na Red Bull Music Soundclash túto príležitosť dostala.

Délka akce: 90 minut
Rok výroby: 2020

Pátek, 18. 9. - 20:00, Kino Portyč

Sobota, 19. 9. - 17:30, Kino Portyč

Pondělí, 21. 9. - 17:30, Kino Portyč

 

 

Ženská pomsta

Filmová komedie o podvedených ženách, která spojila pomsta nevěrným manželům.

Délka akce: 88 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 10. září 2020

Sobota, 19. 9. - 20:00, Kino Portyč

 

 

Žaluji !

Kapitán Alfred Dreyfus, mladý a nadějný důstojník, byl 5. ledna 1895 označen za německého špiona a odsouzen na doživotí s výkonem trestu na Ďábelském ostrově. Svědkem jeho ponížení je mimo jiné i Georges Picquart, který je povýšen na vedoucí pozici jednotky armádní kontrarozvědky, jež Dreyfuse dopadla. Když ale Picquart zjistí, že se k Němcům stále dostávají tajné informace, je vtažen do nebezpečného labyrintu přetvářky a korupce, který neohrožuje pouze jeho čest, ale také jeho život.

Nový film Romana Polanského vypráví o slavné Dreyfusově aféře. Snímek získal ve Francii 3 Césary (včetně toho za nejlepší režii) a také Velkou cenu poroty (Stříbrný lev) na festivalu v Benátkách 2019.

Délka akce: 132 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 24. září 2020
Datum světové premiéry: 13. listopad 2019

Čtvrtek, 24. 9. - 17:30, Kino Portyč

Pátek, 25. 9. - 20:00, Kino Portyč

Pondělí, 28. 9. - 20:30, Kino Portyč

 

Bábovky

Príbehy hrdinov Báboviek nám ukážu, že niektoré stretnutia dokážu naveky zmeniť život. Všetci sme totiž prepojení. Vzťahmi, prácou, náhodami, nenávisťou alebo láskou. Všetci sme súčasťou tej najzložitejšie siete, ktorá je utkaná z emócií, medzi ktorými nechýba humor, irónia, bolesť, napätie a pochopiteľne aj láska a vášeň. Bábovky mapujú súčasné partnerské aj rodinné vzťahy, ukazujú zábavné a trefné situácie z každodenného života, ktoré pozná každý z nás.

Délka akce: 120 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 24. září 2020

Čtvrtek, 24. 9. - 19:30, Kino Portyč

Pátek, 25. 9. - 18:00, Kino Portyč

Sobota, 26. 9. - 20:30, Kino Portyč

Neděle, 27. 9. - 20:30, Kino Portyč

Pondělí, 28. 9. - 18:00, Kino Portyč

Úterý, 29. 9. - 19:30, Kino Portyč

Středa, 30. 9. - 19:30, Kino Portyč

 

Corpus Christi

Dvacetiletý Daniel projde v nápravném zařízení pro mladistvé duchovní proměnou. Chtěl by se stát knězem, s jeho trestním rejstříkem na to ovšem nemůže ani pomyslet. Když je propuštěn a má začít pracovat v truhlárně na malém městě, převlékne se po příjezdu do kněžského a díky náhodě se ujímá péče o místní farnost. Příchod mladého charismatického pastýře rozčeří stojaté vody a místní komunita, krutě zasažená tragédií, k níž tu došlo, může s jeho pomocí začít pomalu léčit své rány. Uspěje Daniel ve svém poslání? A za jakou cenu?

Délka akce: 115 minut
Rok výroby: 2019
Datum lokální premiéry: 13. říjen 2019

čtvrtek, 24. 9. - 20:00, Kino Portyč

Pondělí, 28. 9. - 20:00, Kino Portyč

 

Noví mutanti

Pět mladých lidí se speciálními schopnostmi je drženo proti své vůli v tajném zařízení. Bojují nejen se svými hříchy z minulosti, ale hlavně, aby zachránili sami sebe. Po vzoru Deadpoola a Logana, FOX společně s Marvelem opět mění žánr superhrdinů – tentokrát do hororového hávu.

Rahne Sinclairová (Maisie Williams), Illyana Rasputinová (Anya Taylor-Joy), Sam Guthrie (Charlie Heaton) a Roberto De Costa (Henry Zaga) jsou čtyři mladí mutanti, které drží v odlehlé nemocnici dr. Cecilia Reyesová (Alice Braga) za účelem jejich psychiatrického pozorování. Je přesvědčená, že tito mladí lidé představují nebezpečí sami sobě a celé společnosti. Má je neustále na očích a snaží se je naučit ovládat jejich mutantní schopnosti. Když se však osazenstvo rozroste o Danielle "Dani" Moonstarovou (Blu Hunt), začnou se v nemocnici dít zvláštní věci. Pacienty začnou ovládat halucinace a vzpomínky z minulosti. Nepotrvá dlouho a jejich mutantní schopnosti - a vzájemné přátelství - podstoupí zkoušku, při které budou muset svést bitvu o to, aby vyvázli živí.

Délka akce: 15 minut
Rok výroby: 2020
Datum lokální premiéry: 2. duben 2020
Datum světové premiéry: 13. duben 2018

Pátek, 25. 9. - 17:30, Kino Portyč

Sobota, 26. 9. - 17:30, Kino Portyč

 

 

Krajina ve stínu

Krajina ve stínu režiséra Bohdana Slámy je kronikou lidí a jedné malé vesnice v pohraničí vláčené dějinami třicátých, čtyřicátých a padesátých let minulého století. Hrdinové filmu čelí nacismu i komunismu, každý z nich se s jejich přísliby a hrůzami vyrovnává jinak. V popředí příběhu pak stojí osud jedné rodiny, na kterou předválečná doba, válka i události po válce dopadají vždy plnou silou.

Život ve vsi probíhal vždy v pospolitosti, v těžkých pohraničních podmínkách bylo pro všechny důležité zasadit, sklidit, přežít zimu a vychovat děti. Pak ale přichází doba, kdy je nutné si vybrat, kdo je Rakušan, Němec a kdo je Čech. Najednou je potřeba zvolit, kdo z celoživotních sousedů je spojenec a kdo je vlastně nepřítel. Do každodenního života lidí zasáhla historie a s ní také bezpráví, lidské slabosti a násilí. Ze sousedů se v takovém okamžiku mohou stát i vrazi. Marie je Češka, její muž je ale pevně spjatý s místní půdou a vždy byl Němec. Mají chalupu, pole, vychovávají syna a snaží se žít podle toho, co je správné. Nejdříve sledují rostoucí vzájemnou nenávist lidí ve vsi, aby pak zloba dopadla i na ně samotné.

Délka akce: 135 minut
Rok výroby: 2020

Pátek, 25. 9. - 20:30, Kino Portyč

 

Naděje

Silné drama Naděje dává své hlavní hrdince v plné síle jen slabou naději, když lékaři den před vánocemi zjistí, že má neléčitelný nádor. Ze života jí zničehonic zbývá už jen opravdu málo a ta největší zkouška čeká na vztah s jejím mužem. Šance na přežití není žádná, mají nějakou naději alespoň oni dva? Film vznikl podle osobních zkušeností režisérky, skvělé knižní předlohy a exceluje v něm ústřední herecká dvojice v čele s hvězdným Stellanem Skarsgardem.

Délka akce: 126 minut
Datum lokální premiéry: 16. duben 2020

Sobota, 26. 9. - 20:00, Kino Portyč

Neděle, 27. 9. - 20:00, Kino Portyč

Úterý, 29. 9. - 17:30, Kino Portyč