DETEKTIV DUDEK - Divadlo Alfa

5.1.2022, 10:00 – 10.1.2022, 10:00

Zajíc, liška, muflon a jejich sousedé žijí pospolu v lese. Žije tam i detektiv dudek - další z řady charismatických českých tradičních zvířátek, která vždy tak plně zaplavovala srdce českých školáků. V tomto smyslu navazuje na své starší předchůdce představované zejména kocourem Mikešem a mravencem Ferdou.

DETEKTIV DUDEK - Divadlo Alfa
  • Adresa:
    Rokycanská 174/7
    Plzeň 312 00

Svět zvířátek je světem našich dětí, s hudbou, mátovou limonádou, klubovnou, kapelou, chytrým telefonem a natáčením veselého videa pro kamarády. Příběh, v němž i žába může být opicí a nakonec každý tím, čím si přeje. Příběh, který poodhalí některá tajemství. Co všechno ví starý sumec v lesním rybníčku? Chodí neštěstí jenom po horách a po lidech, nebo i po lesní zvěři? Co vypátrá dudek? Jakou hudbu má vysoká i nízká nejraději? A bude karneval? Přijďte se podívat do Divadla Alfa!

Tvůrčí spojení autora Šimona Olivětína a režiséra Tomáše Procházky si Divadlo Alfa vyzkoušelo v úspěšné inscenaci „Cesta do středu Země (sopouchem Milešovky)“ (premiéra 2016). Teď se vydáváme na další společné dobrodružství.

Inscenace je určena dětem MŠ a 1. stupně ZŠ

Režie: Tomáš Procházka j.h.
Výprava: Mikoláš Zika j.h.
Dramaturgie: Petra Kosová