Jóga pro nejmenší, angličtina s rodilým mluvčím, naučné středy v Maxíkově. Pravidelný program pro děti v Centru Černý Most

1.9.2020, 14:00 – 17.12.2020, 17:00

Vybrat dětem vhodné kroužky z dnešní nepřeberné nabídky se může zdát jako složitý úkol. Centrum Černý Most proto každý týden nabízí hned několik aktivit, které dětem nejen zaplní volné odpoledne, ale zároveň je budou bavit a něco se při nich naučí.

Úterní jóga pro nejmenší

Tříleté dítě, které teprve nedávno objevilo kouzlo chůze a volného pohybu, do obecné představy o cvičení jógy příliš nezapadá. V upravené podobě je ale jóga pro děti skvělou aktivitou k tréninku pozornosti i správného držení těla.
Návštěva kroužku je vhodná pro děti ve věku 3-7 let včetně těch, které trpí nějakým zdravotním omezením. To je pouze nutné lektorce sdělit předem, aby mohla jednotlivé cviky přizpůsobit a na dítko během cvičení odborně dohlédnout.

Angličtina s rodilým mluvčím

Věděli jste, že i čtyřleté dítě zvládne lekci vedenou od začátku až dokonce pouze v angličtině? Děti se při ní s lektorem dorozumívají zpočátku všemi možnými způsoby včetně gest nebo obrázků. Postupem času si tak nový jazyk osvojují stejným způsobem jako ten mateřský. Obava, že se dítě s lektorem nedorozumí, se totiž většinou týká dospělých, nikoli samotných malých studentů.
Lekce probíhají každý čtvrtek ve třech blocích podle věku a jazykových schopností. Vhodné jsou pro děti od 4 do 10 let.

Naučné středy v Maxíkově

Po prázdninách se do Centra Černý Most vrací i pravidelný program s tygříkem Maxíkem. Zábavně-naučné odpoledne v Maxíkově probíhá každou středu od 16.00. Počínaje středou 2. září se bude několik prvních lekcí před podzimní chřipkovou sezónou věnovat připomínce zásad osobní hygieny.

Všechny lekce jsou zdarma pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most. Zaregistrovat se do něj můžete velmi snadno na stránkách www.centrumcernymost.cz, kde také najdete přesný časový rozpis jednotlivých lekcí. Pro jejich rezervaci se stačí jen předem přihlásit na [email protected].