Vstupte do říše fantazie v Muzeích Lega

1.9.2020 – 30.9.2020, 23:59

Objevujte, hrajte, zkoušejte, skládejte, obdivujte, dělejte prostě všechno, co vás s kostičkami Lega napadne. Od toho jsou. A my je pro vás máme ve všech různých podobách, expozicích, ale i v hernách, v každém z našich Muzeí Lega!

Najdete je v pěti městech naší republiky – v Praze, Kutné Hoře, Špindlerově Mlýně, Poděbradech a Jeseníku. Objevte je všechny! Každé z nich je totiž trochu jiné. Každé svým způsobem výjimečné.

Pražské Muzeum Lega vzniklo jako první a jeho expozice je také největší. Nejnovějším přírůstkem je portrét Dominika Haška, který ho osobně v červenci tohoto roku pokřtil. Najdete zde však i modely legendárního Krtečka, pražských i světových pamětihodností, obrovskou interaktivní výstavu složenou z Lega City, unikátní sbírku stavebnic Star Wars, ale i kostky Lega vyráběné ještě ze dřeva z minulého století.

Lego je legenda a soukromá sbírka Miloše Křečka – největší v České republice (a pravděpodobně i na světě, pokud porovnáme s údaji z Guinessovy knihy rekordů) – také!

Ještě jste u nás nebyli? Ještě jste ji neviděli a nevyzkoušeli? Nevadí! Máme pro vás otevřeno každý den a nyní navíc můžete využít mimořádné slevy na vstupné, pokud zakoupíte vstupenku v našem e-shopu.

Stačí zadat tento kód „PASEO25“ na vstupenky.muzeumlega.cz

Těšíme se na vás!

Vaše Muzeum Lega.