MINT Market Pardubice

23.5.2020, 10:00 – 17:00

MINT Market se v sobotu 23. května vrací do areálu Automatických mlýnů v Pardubicích. Na 50 prodejců nabídne vybrané módní kousky, šperky, kabelky, bio kosmetiku a další autorské designové výrobky, které jinde nekoupíte. Chybět nebudou ani vybrané delikatesy. Vstup na akci je zdarma, Mint Market je bezbariérový a čtyřnozí parťáci jsou vítáni.

Cena vstupenky: zdarma Kč

Akce začíná v 10.00 a končí v 17.00. S ohledem na stávající situaci proběhne v souladu s platnými hygienickými normami. Stánky budou od sebe vzdáleny 2 metry, dezinfekce bude dost pro všechny a prodejci budou mít roušky a rukavice. Žádáme proto návštěvníky, aby se v zájmu všech chovali zodpovědně a dodržovali bezpečnostní opatření.

Až na těchto pár nezvyklých pravidel si však MINT Market zachová uvolněnou a přátelskou atmosféru, kterou za 10 let jeho existence ocenily desítky tisíc věrných fanoušků v mnoha městech po celé republice. V Pardubicích se objeví již počtvrté a stejně jako loni zavítá na pravý břeh řeky Chrudimky do unikátního areálu Automatických mlýnů, navržených začátkem 20. století slavným architektem Josefem Gočárem.

Návštěvníci se za doprovodu vybraných djs mohou těšit na 49 prodejců s oděvy, botami, kabelkami, batohy, pásky, šperky, hračkami, designem a stovkami dalších designových výrobků. Mnozí z nich šijí slušivé roušky. Ty se teď jistě budou hodit, když už můžeme chodit nejen na nákup, ale také do společnosti.

MINT Market Pardubice 4

  1. května 2020

Automatické mlýny, Mezi mosty 436, Pardubice

10:00 – 17:00