Skety plánují koncert Perpetuum Jazzile ve Foru Karlín

23.9.2020, 20:00 – 22:00

Možná o tom ještě nevíte, ale je to i váš sen! To je jasné produkčnímu týmu Sket, který se chystá přivézt do pražského Fora Karlín 23. září 2020 jeden z nejlepších popových pěveckých sborů světa, slovinské Perpetuum Jazzile.

V rámci svého evropského turné tu spolu s hostitelskými Sketami vystoupí, ale jen pokud se do Vánoc podaří předprodat dostatečný počet vstupenek. Koncert tohoto vpravdě mimořádného a obrovského tělesa, které proslavila mimo jiné skvělá verze písně Africa (čítající na YouTube bezmála 22 miliónů zhlédnutí) je komplikovaným produkčním logistickým oříškem. Proto se Skety rozhodly nabídnout možnost zpestřit vánoční nadílku hudbymilovných fanoušků formou projektu na platformě HitHit. Více informací najdete zde: www.hithit.com/cs/project/7028/perpetuum-jazzile-v-praze.

Slovinský pěvecký sbor Perpetuum Jazzile založený v roce 1983, je složený ze špičkových popových a jazzových zpěváků. Koncerty Perpetuum Jazzile jsou radostnými svátky hudby. Pětatřicetičlenný sbor pod současnou uměleckou supervizí špičkového švédského zpěváka, sbormistra, majitele dvou Grammy a bývalého člena kultovního a capella bandu The Real Group Pedera Karlssona servíruje unikátní mix vokálního jazzu a popu, brazilské bossanovy, gospelu i funku. Má za sebou nespočet koncertů v Evropě, Kanadě i USA, jejich charitativní koncerty rozezněly v New Yorku pietní prostor Ground Zero i sídlo OSN.  Jejich úspěch i popularitu dokládají i sociální sítě. Počítadla YouTube zaznamenal kolem 40 miliónů zhlédnutí u jejich živých nahrávek a na facebooku je sleduje 133 tisíc fanoušků. Pro podzimní turné příštího roku si Perpetuum Jazzile chystají nové velkolepé show s využitím nejmodernějších vymožeností audiovizuální techniky.

Mezinárodně ceněná pražská vokální skupina Skety a její produkční tým v čele s neúnavným manažerem, zvukařem a sbormistrem v jednom Lukášem Prchalem stojí mimo jiné za Prague A Cappella Festivalem, jeho koncerty a workshopy. Praze již představili zahraniční vokální skupiny, jako jsou Rajaton, Cluster, Jazzation, The Quintessence, Cadence, VOXID, Mezzotono a další. Jako všestranní profesionálové se v uměleckých, produkčních či technických rolích pravidelně účastní řady dalších velkých koncertních a eventových produkcí.

Pokud je tedy na HitHitu podpoříte, v září vás nezklamou a společně s oběma vynikajícími tělesy se propracujete až ke společné vokální extázi…