Harry Styles: Love On Tour

23.2.2021, 20:00 – 22:00

NOVÝ TERMÍN PRAŽSKÉHO KONCERTU, KTERÝ SE MĚL PŮVODNĚ USKUTEČNIT 11. KVĚTNA V O2 ARENĚ, JE 23. 2. 2021.

special guest: King Princess

Cena vstupenky: 1590 – 2190 Kč

 Koncert byl přeložen z důvodu pandemie koronaviru.

Harry Styles uvedl: „Každý, kdo mě zná, ví, že koncertování bylo vždy mou oblíbenou součástí práce s hudbou.
V obdobích, jako jsou tyto, je však nejvyšší prioritou bezpečnost a ochrana koncertního týmu, fanoušků a všech ostatních po celém světě. Z pochopitelných důvodů bude nadcházející turné po Velké Británii a Evropě přeplánováno na rok 2021.
Již zakoupené vstupenky zůstávají platné pro nové termíny koncertů.
Mezitím budeme pozorně sledovat situaci po celém světě a v nadcházejících měsících vás budeme i nadále informovat. Pro bezpečnost sebe a ostatních dodržujte prosím karanténu. Jsme v tom společně. Nemůžu se dočkat, až se opět potkáme v  bezpečnějších časech. Do té doby se chovejte k lidem s laskavostí.“

Harry Styles, asi nejvýraznější postava populárního boybandu One Direction, vydá krátce před koncem roku 2019 své druhé studiové album. Na desce “Fine Line“ bude dvanáct písní a vyjde 13. prosince 2019. Již dnes ale zpěvák ohlásil turné, na kterém bude zmiňované album propagovat. Jednou z evropských zastávek bude i Praha, kde se pětadvacetiletý hudebník představí úplně poprvé!

Harry Styles začal svoji kariéru v chlapecké kapele One Direction, s kterou dosáhl na úplný vrchol. Skupina prodala miliony alb a singlů po celém světě a získala téměř dvě stovky prestižních ocenění, mezi kterými nechybí ceny Brit Awards, MTV Video Music Awards, Billboard Music Awards nebo American Music Awards. One Direction vyprodávali ty největší koncertní haly po celém světě. V roce 2016 se ale kapela odmlčela a jednotliví členové se začali věnovat svým sólovým projektům.

Ten svůj Harry Styles odstartoval skvěle. Debutový singl Sign Of The Times se může pyšnit více než dvaceti zlatými a platinovými statusy a také několika prestižními oceněními. Svoje kvality Styles potvrdil i na prvním albu z roku 2017, které dosáhlo na platinu například v Americe, Austrálii, Kanadě, Itálii nebo v Polsku a Stylese katapultovalo mezi nejsledovanější britské umělce současnosti.

Vstupenky v sítích Ticketmaster a Ticketportal v prodeji od 22. 11. 2019 10:00 hodin
Live Nation klub: 20. 11. 2019 9:00 – 21. 11. 2019 18:00
ceny vstupenek: 1590 – 2190 Kč
K ceně vstupenky bude připočítán příspěvek na lokální charitu, kterou Harry Styles na každé zastávce svého turné určí.

trailer k turné: http://bit.ly/HarryStyles_trailer